HMS-leder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma NCC Infrastructure
FylkeOslo
Søknadsfrist25.10.2018

Forretningsområdet NCC Infrastructure er en nordisk organisasjon som har spesialisert seg på bærekraftige løsninger innen infrastruktur, anleggsarbeid, grunnarbeid og veiservice. Gjennom kundetilpassede konsepter og moderne arbeidsmetoder kan vi tilby en spennende jobb i et utviklende miljø. I løpet av de neste årene står Norge overfor store investeringer i infrastrukturprosjekter.

Division Civil Engineering Norway er en del av forretningsområdet NCC Infrastructure, og er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring i alle typer anleggsprosjekter. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, jernbane, broer, kaier, tunneler, industri-/kraftanlegg og idrettsanlegg. Til Distrikt Øst søker vi nå etter HMS-leder.

Dine nye utfordringer

I det første prosjekt vil du fylle rollen som HMS-leder, samtidig som du får mulighet til å sette deg inn i NCCs kvalitetssystemer. På denne måten kan du videreutvikle deg innen KS- og HMS-feltet.

Som HMS-/KS-leder vil du være ansvarlig for å utarbeide HMS- og kvalitetsplaner for våre prosjekter. Du vil følge opp og HMS- og kvalitetsarbeidet i våre interessante prosjekter, hos egne ansatte og hos underentreprenører. Dette inkluderer vernerunder, risikovurderinger, sikker-jobb-analyser og oppfølging av risiko for uønskede hendelser. HMS-/KS-leder utarbeider prosjektenes kvalitetsplaner, kontrollplaner og leder HMS- og kvalitetsarbeidet i henhold til disse.

Din erfaring og kompetanse

Vi ser etter deg som har erfaring fra HMS- og kvalitetsarbeid. Du er utdannet ingeniør eller sivilingeniør. Vi ser etter en strukturert person med gode samarbeidsevner til å fylle denne rollen. Du er proaktiv og forholder deg profesjonelt til alle aktører, fra yrkesarbeidere til byggherre. Du har interesse for faget og ønsker å være en sterk bidragsyter til vår sikkerhetskultur.

Vi tilbyr

I NCC kommer du til et selskap med gode verdier og et sterkt ønske om å lykkes. Dette bidrar til at vi har mange fornøyde og stolte ansatte. Vi tilbyr våre medarbeidere konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter i et spennende arbeidsmiljø.

Distrikt Øst har prosjekter sentralt på Østlandet. Det er en fordel at du er mobil.

Søknadsfrist: Snarest. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Siste frist: 25. oktober 2018.

Søk her

Kontaktpersoner:

Susanne Martine Dyrkorn
HR Partner, NCC Infrastructure
+47 924 28 933
susanne.dyrkorn@ncc.no

Øyvind Svendsen
KS-/HMS-leder, DK Øst
+47 977 58 202
oyvind.svendsen@ncc.no

Vis flere stillinger: