Heidi berg, leder for organisasjonskomiteen for WTC 2017 i Bergen, ønsker Kronprinsen velkommen. I bakgrunnen Frode Nilsen, styreleder i NFF og ordfører Marte Mjøs Persen i Bergen.Frode Nilsen, styreleder i NFF, Kronprins Haakon Magnus og ordfører Marte Mjøs Persen i Bergen.HKH Kronprins Haakon Magnus på standen til Mapei.Kronprinsen besøkte også standen til Normet på omvisningen.Bergen Filharmoniske Orkester spilte under åpningssekvensen.Konferansier Arne Hjeltnes og Tarcisio Celestino, president International Tunneling Association.Frode NilsenArne HjeltnesStatssekretær Tom Christer Nilsen.

HKH Kronprins Haakon Magnus åpnet WTC 2017

Mandag morgen foretok HKH Kronprins Haakon Magnus den formelle åpningen av World Tunnel Congress (WTC) i Bergen foran en fullsatt Grieghall.

I tillegg til den formelle åpningen fikk Kronprinsen også høre deler av den norske tunnelhistorien, hva som skal presenteres de neste dagene og ikke minst tok han seg god tid til å besøke standene til både Mapei og Normet på det store utstillingsområdet som er en del av arrangementet.

Med seg i det prominente følget hadde Kronprinsen blant annet fylkesmann Lars Sponheim og ordfører Marte Mjøs Persen i tillegg til Tarcisio Celestino, president i International Tunneling Association (ITA), Frode Nilsen, styreleder i NFF og Heidi Berg, leder for organisasjonskomiteen for WTC 2017 i Bergen.

Rundt 1.600 personer deltar på konferansen.

Byggeindustrien kommer tilbake med mer.