Foto: Hesselbergtak
Foto: Hesselbergtak

Hesselbergtak med flere nyetableringer

Sommeren 2019 gikk Isola inn som majoritetseier i Hesselbergtak AS og selskapet har gjennomført flere nysatsinger den senere tiden.

I mars 2020 flyttet Hesselbergtak inn i nyoppussede lokaler på Skedsmokorset etter nærmere 50 år i lokalene på Økern i Oslo, og 1. september 2021 kom deres datterselskap i Larvik, Hesselbergtak BVT AS, skikkelig i gang.

Som daglig leder har de ansatt Bjørn Svanberg, og med på laget har de Bjørn Erik Eik og Jarle Svendsen.

– Alle tre med lang erfaring i bransjen. Jarle Svendsen vil i hovedsak administrere salg og kontrahering i rehabilteringsmarkedet, mens Bjørn Erik Eik vil ha ansvaret mot nybyggmarkedet, heter det i en melding fra selskapet.

Hesselbergtak BVT AS er samlokalisert med Isola Solar i Faret 22 i Larvik, og skal i hovedsak utføre taktekkingsoppdrag i området gamle Buskerud, Vestfold og Telemark.

Hesselbergtak BVT AS skal i samarbeid med morselskapet blant annet utføre takentreprisen på det nye Drammen sykehus i 2022.

1. januar 2022 overtok Hesselbergtak AS også virksomheten til Knut Nyborg AS.

– Knut Nyborg AS har drevet med taktekking i Innlandet i en mannsalder. Vi er stolte av å kunne bekjentgjøre at denne virksomheten nå blir videreført gjennom Hesselbergtak avdeling Innlandet, lokalisert på Hjellum ved Hamar. Vi overtok vi en stab på sju svært dedikerte taktekkere, skriver selskapet.

Hesselbergtak har ansatt Thomas Oswald som salgs- og markedsansvarlig for dette området.

– Vi har etter overgangen fått tillit på flere prosjekter. Dette har ført til at Hesselbergtak har vært nødt til å bemanne opp avdeling innlandet til det dobbelte. For å håndtere driften har vi dedikert Halvor Olstad som prosjektleder i Hesselbergtak avdeling Innlandet, sier Thomas Oswald i meldingen.