Frank Utheim (t.v.) og Jørn Helle. Foto: Protan

Helle blir daglig leder for Litex

Protan-konsernet satser på videre vekst og internasjonalisering av Litex membransystemer, og har ansatt Jørn Helle som ny daglig leder for Litex.

Helle har lang erfaring fra store IT og Telecom-selskaper både nasjonalt og internasjonalt. Nå kommer han fra stillingen som CCO i Steni-Gruppen. Helle er ikke helt fremmed for Protan-konsernet, som eier Litex, og han har tidligere vært ansatt som salgsdirektør, skriver Protan i en pressemelding.

– Jeg gleder meg til å bli en del av Protan-familien igjen, og ikke minst til å ta fatt på oppgaven med å videreutvikle selskapet innenfor de områder hvor vi har et stort potensiale for videre vekst, sier Helle i en presemelding.

– Jeg er sikker på at Jørn vil overta arven etter Øyvind og bidra til både et godt arbeidsmiljø og videre vekst for Litex. Nå er vi klare for en veldig spennende og lovende høst, sier direktør for Tak Norge i Protan, Frank Utheim i meldingen.

Litex produserer og selger unike membransystemer til våtrom, og ble startet i 2000. I 2015 ble Litex kjøpt opp av Protan AS.