Marie Indrelid Winsvold. Foto: CF-Wesenberg, Kolonihaven Studio

Hav Eiendom ansetter bærekraftsjef

Oslo Havn KFs eiendomsselskap Hav Eiendom har ansatt Marie Indrelid Winsvold som ny bærekraftsjef.

- Det krever områdeplaner som setter mennesker og miljø først og som tåler tilpasninger etter hvert som byen og samfunnet utvikler seg, sier den påtroppende bærekraftsjefen, Marie Indrelid Winsvold i en pressemelding.

- Jeg gleder meg veldig til å komme skikkelig i gang med arbeidet, sammen med det dyktige teamet i Hav Eiendom, legger hun til.

Hun tiltrådte den nyopprettede stillingen delvis allerede i januar, og vil være på plass for fullt fra september.

Winsvold er sivilingeniør innen bygg (NTNU) og har fylt på med sertifiseringer innen miljø og BREEAM, i tillegg til programmet Grønn vekst og konkurransekraft ved Handelshøyskolen BI. Winsvold har lang fartstid fra bygg- og eiendomsnæringen, blant annet åtte år som miljøansvarlig i Vedal.

- Som utvikler av Oslo Havns eiendommer midt i Oslo, er vår oppgave å skape en by som er bærekraftig og god å leve i. Byens politikere har lagt listen skyhøyt, med ambisjonen om null utslipp innen 2030. Dette er et stort ansvar og for å lykkes trenger vi sterk og erfaren ekspertise. Marie er en slik ressurs. Vi er derfor veldig glade for at hun har takket ja til rollen som vår bærekraftsjef, sier administrerende direktør for Hav Eiendom, Kjell Kalland i meldingen.