Harald Rafdal er ansatt som ny administrerende direktør for YIT Infra Norge. Foto: YIT

Harald Rafdal ny leder for YIT Infra Norge

Harald Rafdal er ansatt som ny administrerende direktør for YIT Infra Norge.

– Vi er glade for å få Harald med på laget, som leder i en spennende fase for selskapet. Hans erfaring blir viktig i videreutviklingen av YIT Infra Norge AS som ekspert på bygging av krevende infrastruktur i det norske markedet, sier konserndirektør for infrastrukturprosjekter i YIT Corporation, Harri Kailasalo, i en pressemelding fra YIT.

YIT Infra Norge er en del av YIT Infrastructure Projects, som har virksomhet i seks land i Skandinavia og Baltikum. YIT Infrasturcture Projects er igjen en del av finske YIT Group.

Harald Rafdal har tidligere vært konsernsjef i Mesta og RenoNorden ASA, og har blant annet innehatt en rekke lederstillinger i Kværner og Aker-konsernet, heter det i pressemeldingen.

– YIT Infra Norge AS har et kompetent team av konstruksjonseksperter, omfattende erfaring og en sterk portefølje av prosjekter, noe som danner en solid plattform for videre vekst i det norske markedet. Jeg ser fram til å bidra til å posisjonere oss for nye prosjekter, samtidig som vi leverer høy kvalitet i oppdragene vi har for våre kunder i dag, sier Harald Rafdal.