Niclas Berlin Nilssen er ny direktør for Gottlieb Paludan Architects i Norge. Foto: AFRY
Niclas Berlin Nilssen er ny direktør for Gottlieb Paludan Architects i Norge. Foto: AFRY

Han skal lede Gottlieb Paludan i Norge

Niclas Berlin Nilssen trer inn i rollen som ny direktør for Gottlieb Paludan Architects i Norge.

Gottlieb Paludan Architects utgjør arkitektvirksomheten til det svenske rådgiverkonsernet AFRY.

Nilssen starter som direktør for Gottlieb Paludan Architects mandag 4. april, skriver AFRY i en pressemelding fredag. Han er utdannet sivilingeniør med fordypning i økonomi og ledelse fra Skema Business School, og kommer nå fra rollen som direktør for arkitektur, rådgivning og prosjektering i HRP.

– Jeg er glad for å ha fått Niclas med på laget. Jeg opplever han som en verdi- og teamorientert leder som evner å skape resultater sammen med andre og jeg tenker at hans energi og engasjement vil være en stor ressurs for medarbeiderne, sier Helena Paulsson, som leder AFRY-divisjonen BA Architecture and Design.

– Jeg ble nysgjerrig på lederrollen i Gottlieb Paludan Architects fordi selskapet har en imponerende faglig bredde og spisskompetanse i sine medarbeidere som gir selskapet en unik mulighet for å vinne nye spennende prosjekter. I morgendagens marked vil det å jobbe på tvers av fagområder bli enda viktigere. Det vil derfor være avgjørende å ha fokus på bredden samtidig som vi utvikler vår arkitektfaglige spisskompetanse, kommenterer Nilssen.