Bård Sandberg tar over rollen som som leder for Rambølls industriavdeling. Foto: Jana Pavlova/Rambøll
Bård Sandberg tar over rollen som som leder for Rambølls industriavdeling. Foto: Jana Pavlova/Rambøll

Han er ny leder for Rambølls industriavdeling

1. november tok Bård Sandberg over som leder for Rambølls industriavdeling.

– Sandberg har lang erfaring fra store anleggs- og industriprosjekt, både i og utenfor Rambøll. Avdelingen har med ham fått en leder som vet hva som skal til for å lykkes, og som har klare ambisjoner på vegne av Rambøll, skriver selskapet i en pressemelding.

Sandberg kommer fra stillingen som senior prosjektleder i Rambølls industriavdeling, er sivilingeniør fra Bygg-NTH i 1989 og har mer enn 30 års erfaring som entreprenør, byggherre, rådgiver og forsker.

Han har blant annet vært plan- og utbyggingssjef for Avinor ved Trondheim lufthavn Værnes i perioden 2010-2015, og han har ledet Rambøll Vann i Trondheim, og har i senere tid vært involvert i større lufthavnprosjekter, samt industriprosjekter knyttet tillakseslakteri, næringsmiddel og batteriproduksjon. påpeker selskapet.

– Jeg er veldig glad for at vi har fått Bård på plass som ny leder for industri-avdelingen. Bård har helt tydelige ambisjoner om å løfte industrisatsingen videre, og vet hva som skal til for å lykkes, sier John Kenneth Selven, divisjonsdirektør for Industri, Forretningsutvikling og Logistikk i meldingen.

– Vårt fortrinn er at vi jobber tett med kundene våre med strategisk rådgivning, prosjektutvikling og gjennomføring av store industriprosjekt i alle faser, sier Bård Sandberg i meldingen.