Ulf Haugen er ansatt som ny eiendomsdirektør i Coop Midt-Norge. Foto: Coop Midt-Norge
Ulf Haugen er ansatt som ny eiendomsdirektør i Coop Midt-Norge. Foto: Coop Midt-Norge

Han er ny eiendomsdirektør i Coop Midt-Norge

Ulf Haugen er ansatt som ny eiendomsdirektør i Coop Midt-Norge.

Haugen kommer fra stillingen som prosjektdirektør i KLP, og har også yrkesbakgrunn fra COWI og internasjonale operasjoner i Forsvaret, heter det i en pressemelding fra Coop Midt-Norge.

Fra 1. oktober overtar han ansvaret for Coop Midt-Norges eiendomsportefølje, som består av over 300.000 kvadratmeter eiendomsmasse og flere tomter. I porteføljen inngår også 14 kjøpesentre, med City Lade som det største.

– Vi er veldig glade for å få på plass Ulf Haugen som ny leder for eiendomsvirksomheten vår. For oss har han en perfekt bakgrunn, med tung kompetanse innenfor eiendomsutvikling. Vi har over 60 eiendomsprosjekter under utvikling, og ser frem til å få Ulf på plass for å jobbe videre med disse, i tillegg til det omfattende og viktige arbeidet med drift av eiendomsmassen vår, sier Torbjørn Skei, administrerende direktør i Coop Midt-Norge.

– Jeg har hatt en fin tid i KLP, og fått være med på en utrolig spennende reise, der vi har økt eiendomsmassen fra 150.000 til 350.000 kvadratmeter gjennom mange store kjøp og egenutviklede prosjekter. Dette var imidlertid en utfordring jeg ikke kunne si nei til. Dette blir en bredere rolle innenfor eiendomsområdet, der jeg både får brukt det jeg kan godt og kan lære meg noe nytt. Nå skal jeg avslutte oppgavene mine i KLP på en god måte, og så gleder jeg meg veldig til å bli en del av Coop Midt-Norge fra oktober av, sier Ulf Haugen.

Siden 2012 har Haugen arbeidet med eiendomsutvikling i KLP. Av utdanning har han en mastergrad i eiendomsutvikling fra NTNU, ingeniør fra Høgskolen i Sør-Trøndelag og teknisk fagskole fra Gjøvik.

Coop Midt-Norge har 141 butikker og 2.600 ansatte fra Rana i nord til Røros i sør. I 2020 hadde selskapet 8,4 milliarder kroner i omsetning, heter det i pressemeldingen.