Magnus Grønningsæter Aglen er ansatt som administrerende direktør i Effera, som leverer løsninger til tunnel- og anleggsbransjen. Foto: Effera

Magnus Grønningsæter Aglen er ansatt som administrerende direktør i Effera, som leverer løsninger til tunnel- og anleggsbransjen. Foto: Effera

Han er ny administrerende direktør i Effera

Magnus Grønningsæter Aglen er ansatt som administrerende direktør i Effera.

Det skriver Effera i en pressemelding mandag.

Effera leverer elektroniske mannskapslister, sporing av personell og maskiner, brannalarmutstyr, 4G- og WiFi-dekning, radioer og ventilasjonsstyring til tunnelbransjen.

Magnus Grønningsæter Aglen starter sjefjobben i Effera 1. august i år, og tar da over etter Even Øgrey Brandsdal. Aglen kommer fra jobben som administrativ direktør i Bico, hvor han har jobbet siden 2018.

– Jeg er stolt og takknemlig for å få denne muligheten i Effera. Selskapet befinner seg i en spennende situasjon, med et unikt og tidsriktig produkt. Nødvendigheten av å sikre trygg og bærekraftig drift i store prosjekter vil bare bli viktigere og viktigere i tiden som kommer – både for våre kunder, og samfunnet generelt. Effera, med sine leveranser, markedsforståelse og ikke minst team er den naturlige lederen i dette arbeidet, sier Aglen i pressemeldingen.

– Styret er meget fornøyd med ansettelsen av Magnus, og vi er overbevist om at han er rett mann for å lede Effera på den spennende veien for digitalisering av anleggsbransjen, kommenterer Tom Fidjeland, styreleder i Effera.