– Det som var bra nok logistikk før, er ikke godt nok for kundene i dag. Den oppgaven skal vi løse, sier Victor Malmstedt, ny transportsjef i Løvenskiold Handel. Foto: Katrine Lunke

Han er Løvenskiold Handels nye transportsjef

30 år gamle Victor Malmstedt får det overordnede ansvaret for all transport i Løvenskiold Logistikk som ny transportsjef hos Løvenskiold Handel.

Det skriver Løvenskiold Handel i en pressemelding mandag.

Jobben innebærer, ifølge meldingen, i enda større grad å ta kontroll på den inngående transporten, distribusjon ut til Maxbo-varehus og andre grossistkunder samt sluttkundeleveranser til proff og forbruker. Under seg får den nye transportsjefen alle de som styrer den daglige, operative transporten lokalt.

– Det er en stor og komplisert oppgave som er i enorm forandring. Vi går nå gjennom alle sider av vår transport, slik at den skal være bærekraftig, effektiv og lønnsom. Det er en tøff balansegang, sier Victor Malmstedt.

Malmstedt begynte hos Løvenskiold Handel for ti år siden på varemottaket. Etter det har han gått gradene, via skiftleder, kjøreleder og transportkoordinator. Nå skal han rapportere direkte til logistikkdirektøren, og selv ha ansvaret for transportflyten, avtaler med transportører og å utvikle en mer moderne logistikk, heter det i meldingen.

– Det er ikke vi som bestemmer om logistikken er bra, det er det kunden som gjør. Hvis ikke kundeopplevelsen er god, så har vi ikke lykkes. Det som var bra før, er ikke lenger godt nok. Kravene stiger i takt med økt bestilling via nettet, og forventningene er ofte like store til leveransen av en bok fra Amazon som en pall med fem meter lange planker fra Maxbo. Det krever nye løsninger fra vår side, en omfattende digitalisering og en evne til å tenke utenfor boksen. En stor, men ikke umulig oppgave, sier Malmstedt.

Victor Malmstedt (til venstre) er ny transportsjef, og Fredrik Andreassen er ny operativ transportleder i Løvenskiold Logistikk. Foto: Katrine Lunke

I tillegg til at Løvenskiold Handel har fått på plass ny transportsjef, er Fredrik Andreassen på plass inn i helt nyopprettet stilling som operativ transportleder i den samme logistikkavdelingen på Fossum i Bærum.
– Han blir min fremste sparringpartner, og et tydelig bindeledd mellom selgere og vår logistikkavdeling. Han skal avdekke mangler og avvik, og får blant annet ansvaret for forstudier og oppstarter av større byggeplasser for å sikre at all transport skal flyte tilnærmet perfekt, sier Malmstedt.

– Jeg er utrolig stolt og glad for at vi har funnet to så kompetente medarbeidere internt, som nå skal styrke arbeidet med transporten for og med kundene våre, kommenterer Morten Mo, logistikkdirektør i Løvenskiold Handel.