Kos deg i hagen

Etter en heller miserabel, kald vår – bortsett fra fantastiske mars – går vi nå mot varmere tider. Vi vet at mange vil få mange flotte stunder i hagene sine fremover. Det at været kan være skiftende og lunefullt om våren vet jo alle, men likevel kommer snø og kulde som julekvelden på kjærringa.

Mange har opp gjennom årene startet utplanting av sommerblomster alt for tidlig. Det straffer seg som regel. Men nå bør de fleste rundt i Norge se lysere på situasjonen.

Vi vet at mange har investert mye i hagene sine denne våren. Anleggsgartnerne har hatt fulle ordrebøker. Aldri har det vært solgt flere hagemøbler og utegriller enn i år. Nå er det mange som ikke stunder etter å bruke alt det nye som er kjøpt.

Nå er det viktig at man koser seg i hagen. Hagearbeid skal ikke være stress. Det skal være avkopling og glede. Og man trenger ikke at alt skal være fullkomment. Hage er et prosjekt som skal g på over år.

Vi vil ellers anbefale alle markedene som de lokale hagelagene står bak. Der kan man skaffe seg mange godbiter – og det viktigste – da får man blomster og planter som også er tilpasset det klima man har på sin egen hjemplass. På kjøpet får man også mange gode råd.