Beste hagemesse «ever»

Hagemessen 2012 på Lillestrøm som åpnet fredag 13. april  og som ble avsluttet søndag den 15. april, er den største og beste hagemessen som er arrangert her i landet noen gang.

140 utstillere har satset stort på flotte stander og det er skapt mange inspirasjonsområder. Messesjef Marit Sagen – selve sola på Hagemessen – har all grunn til å være særdeles fornøyd med arrangementet.

I fjor var det tre parallelle messer som ble arrangert samtidig. Nå var det to – Villmarksmessen og Hagemessen. Hyttemessen arrangeres på et annet tidspunkt. Hage og Villmark utfyller hverandre på en særdeles god måte.

I løpet av 1. dagen kom 6 919 besøkende, mens det kom 11 317 på 2. dag. Søndag kom det 12 600 besøkende og det var stinn brakke. Dermed nådde man målet om 30 000 og det til tross for at det var en messe mindre denne gang (Hytte) enn i fjor.

Hagemessen har bredt seg over tre haller – og det var utrolig mye flott å se. Det var også et vel av tilbud både når det gjelder blomster, planter og trær i tillegg til alt annet av verdens utstyr til hage og uterom.

Byggeindustriens nettsted Hage.no har selvsagt vært sterkt til stede. Vi har laget messekatalogen for messen – og vi har hatt en egen stand hvor vår hageekspert Marit Næss Jørgensen har svart på spørsmål. Vår redaksjon og salgsavdeling har også godt representert. Flere hundre har meldt seg på vårt gratis nyhetsbrev.

Vi har fortløpende lagt ut saker på hage.no i messeperioden.Vi har også lagt ut video på Hage.TV. Vi vil også sende ut nyhetsbrev hvor vi samler alle messesakene våre.

Det har ellers vært stor spenning til den store fotokonkurransen hage.no har kjørt. Lørdag kl. 11.45 be det offentliggjort hvem som vant. Alle finalebildene har vært stilt ut på en stor vegg ute i vandrehallen.

Det meste av hageekspertise i dette landet har vært samlet på Lillestrøm fra fredag og fram til søndag. Her kan man virkelig fått inspirasjon, man har fått svar på alle spørsmål – og det har vært utrolig mye som kunne kjøpes til gode messepriser.

Vi takker ellers for alle gode og hyggelige tilbakemeldinger på hage.no og det vi vi gjør for at interessen for Hage-Norge skal bli enda større. Vi håper på mange tips og tilbakemeldinger.

Er det noen utstillere som føler ikke at vi har presentert de nyhetene de hadde med - så send en mail til vår redaksjonssjef Svanhild Blakstad - sb@bygg.no

Velkommen til alle som besøkte oss og Hagemessen!