Lær hageblogging av entusiastene

Noen av landets fremste hagebloggere står parat til å dele kunnskapen sin med publikum på hagemessen, som går av stabelen 13-15. april på Lillestrøm.

̶  Målet med å ha stand er å komme i kontakt folk som er nysgjerrige på hva hageblogging er. Vi ønsker å gi dem som vil starte opp helt enkel veiledning, og ikke minst skape en møteplass for bloggere og lesere utenfor internett, sier Anne Havåg Holter-Hovind.

Hun er opphavskvinne til den populære hagebloggen Moseplassen.no, og står også bak nettstedet Hageblogger.no, som er en oversikt over alle hageblogger i Norge.

Hageblogger.no har stand i Kunnskapsgaten på Hagemessen og står klare til å dele tips og triks med alle som har lyst til å starte med hageblogg.

Blogger om engasjement
̶  De som står på stand er helt vanlige hageinteresserte som blogger om sitt engasjement. De forklarer hvorfor de blogger og hvorfor de leser blogger, sier Holter-Hovind.

Bloggerne vil vise publikum hvordan de selv gjør det, og hvis det blir tid kan de også hjelpe interesserte med å sette opp sin egen blogg.

Holter-Hovind understreker at bloggerne er helt vanlige brukere, og ikke nødvendigvis bloggeksperter.

̶ Vi er der for å formidle gleden over å hageblogge, ikke være bloggsupport. Men vi hjelper gjerne med enklere spørsmål omkring det tekniske ved bloggingen, avslutter hun og ser frem til å få møte blogglesere og andre interesserte ansikt til ansikt på hagemessen.