Bli inspirert på hage.no

Våren er mange steder i landet kommet for fullt – og det merker ikke minst vi på trafikken på vår nettside hage.no. Det at Byggeindustrien aktivt også går inn mot hagesegmentet er ingen tilfeldighet. Uterommet blir stadig viktigere for mange. Det merker vi også på investeringene i denne sektoren. Aldri har det blitt solgt mer til hage og uterom enn i dag.

Det gjør også at byggevarehusene nå satser veldig sterkt på hage og uterom i tillegg til at omsetningen øker i de tradisjonelle hagesentrene og gartneriene.

I løpet av de siste årene har vi bygget opp hage.no som ett av de ledende hagenettsteder i landet. Det ligger utrolig mange saker som gir inspirasjon og glede i arkivet til hage.no. Vår hageekspert har svart på tusenvis av spørsmål. Det ligger også utrolig mange fine bilder og hagevideoer på nettstedet. Alt ligger gratis tilgjengelig. Hver eneste dag blir sidene oppdatert.

I mars måned hadde vi 24 599 unike lesere og 173 722 sidevisninger på hage.no. Det er ny rekord. Sidevisningene har økt med over 100 000. Det viser at nettstedet blir brukt. Sist uke  var det 7 886 unike brukere på hage.no. Dette er tall meget tidlig på sesongen - og vi gleder oss over tallene fremover.

Utviklingen i trafikken på bygg.no er også meget god.

Vi har også hatt stor respons på fotokonkurransen som hage.no har stått bak de siste årene. Det er utrolig bra kvalitet på mange av de bildene som kommer inn. Klikk deg inn på billedkarusellene. Det gir inspirasjon.

Like etter påske skal Varemessen arrangere en stor hagemesse på Lillestrøm. Vi er selvsagt med som medarrangør – og vi har også laget messemagasinet til denne messen. Dette magasinet vil også følge med som bilag til Byggeindustrien nr. 4 som nå kommer ut. På Hagemessen vil vi også presentere en stor utstilling over årets vinnerbilder til fotokonkurransen.

Hage.no er en side både for de profesjonelle aktørene som hageplanleggere, arkitekter og anleggsgartnermestere og alle andre som har sin profesjon knyttet til hage og utemiljø. Men dette er også en nettside for alle som er opptatt av hage, hagestell, frukt og grønt, blomster, busker og trær.

Det går en grønn bølge over landet. På hage.no følger vi den hver eneste dag.

Har du tips eller en kommentar - så send en melding til vår redaksjonsjef for hage.no – Svanhild Blakstad – sb@bygg.no.

Hage er rekreasjon og glede. Det er medisin. Hage og uterom gir et bedre liv. La hage.no også bli din favorittside.

Les hage.no sitt offisielle messemagasin her