Ny bajonettsag letter hagearbeidet

Skal du kappe grener eller busker, eller skal du gå løs på hardere materialer? Den nye elektriske bajonettsagen fra Bosch er en allroundmaskin som kan brukes både i hagen og ellers.

Den nye elektriske bajonettsagen PSA 9000 E er et ideelt verktøy for enhver handyman- eller kvinne som savner en allroundmaskin.

Samtidig er arbeidskomforten helt i toppen pga. soft grip-belegget på håndtaket og på enden av skaftet av bajonetten, heter det i en pressemelding fra produsenten.

Dette er en bajonettsag med sterk 900 watts motor og nytt ergonomisk design med softgrip for bedre kontroll og brukervennlighet.

Klarer alt fra metall til tre
PSA 9000 E er en kompakt bajonettsag med en kraftig 900 watts motor, som klarer alle alminnelige typer av sageoppgaver i tre, plast, metall og mur.

Men også mer ukonvensjonelle materialer og gjenstander, som ikke nødvendigvis skal brukes til alminnelige gjør det selv-prosjekter, sager den igjennom uten problemer.

Sagen veier også kun 3,7 kg. Så uansett om det dreier seg om avkortning av avløpsrør, planker eller store grener, så klarer den nye bajonettsagen oppgaven uten problemer med en skjæredybde på opp til 200 millimeter.

Dessuten er det en viktig detalj at man har mulighet til å tilpasse sagehastigheten etter hvilket materiale man arbeider med. Dette takket være den variable hastighetsfunksjonen, som er innebygget i knappen som starter maskinen. Det spesielle soft grip-belegget sørger for at arbeidskomforten er på topp – selv ved maksimal sagehastighet.

Nytt system gjør bladbytte til en lek
Bosch har til sine nyeste verktøy utviklet et spesielt patentert SDS-system, som gjør det lettere å bytte mellom de utskiftbare delene og det gjelder selvfølgelig også denne bajonettsagen.

Systemet gjør at man enkelt og uten verktøy kan skifte mellom sagbladene, når det er behov for det. Et enkelt klikk er alt som skal til for å løsne bladet.

Bosch PSA 9000 E forhandles i byggvarehandlere landet over.