Vaktskifte i Hageselskapet

Tove Berg tiltrådte som ny direktør i Det norske hageselskap 1. mai. Da er det en meget erfaren leder som overtar stafettpinnen i det 127-årige tradisjonsrike hageselskapet etter Mona Farago som på en utmerket måte har ledet foreningen gjennom en vanskelig tid. Berg har lang ledererfaring fra offentlig virksomhet, blant annet som avdelingsdirektør for informasjon og kommunikasjon i Patentstyret. Interessen for grønne verdier har aldri vært større i Norge – og vi ønsker den nye lederen lykke til.

Vi i www.hage.no ønsker å ha et godt og tillitsfullt samarbeid meg hageselskapet. Gjennom den tid Faragao har vært leder, er det lagt et grunnlag for et slikt samarbeid på en rekke områder.

Mona Farago begynner som administrasjonssjef ved Oslo statsadvokatembete 2. mai. Fredag 29. april ble skiftet markert med en enkel mottakelse i Hageselskapets lokaler i Oslo. Der var også Fagpressen representert ved Even Trygve Hansen. Hageselskapets blad – Norsk Hagetidend som er et meget godt og populært blad, har vært medlem i Fagpressen i en årrekke.