ENKELT: Påfyllingshullet på vannkannen fra Eva Solo er plassert pÅ siden, og det er enkelt å fylle kannen både fra kran og vannslange.

Smart vanning fra Eva Solo

Eva Solo har en rekke produkter for hage og uterom. Nå lanseres en ny vannkanne og selvvannende potter i moderne design.

Ifølge en pressemelding er den nye vannkannen fra Eva Solo iøynefallende med sin runde form, plassering av håndtak og påfyllingshull. Den er designet med funksjon i tankene. Siden påfyllingshullet er plassert på siden, er det enkelt å fylle kannen både fra kran og vannslange.

Det trengs ikke noe ekstra utstyr ved vanning: Det er bare å vri på den spesialdesignede tuten og velge om plantene skal vannes med stråle eller dusj.

Eva Solo lanserer også ny hengende blomsterpotte - Nordic - hvor plantene hverken blir uttørket eller overvannet. Et smart irrigasjonssystem – en tynn nylonveke i den øverste potten og et vannreservoar i den nederste potten – gjør at planten selv kan absorbere det vannet den trenger. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle på vann i reservoaret. Man slipper regelmessig vanning og å vurdere hvor mye vann planten trenger – planten vanner seg selv.

SMART VANNING: En tynn nylonveke i den øverste potten og et vannreservoar i den nederste potten – gjør at planten selv kan absorbere det vannet den trenger.