Grønt Fokus åpner ny butikk på Forus.

Grønt Fokus åpner ny butikk i Stavanger-regionen

Grønt Fokus, som har spesialisert seg på hagestuer, uterom og drivhus, åpner lørdag 1.april offisielt sin nye butikk på Forus utenfor Stavanger.

Ifølge en pressemelding er butikke strategisk lokalisert i samme bygg som Plantasjen og blir det første rendyrkede tilbudet for salg av hagestuer, uterom og drivhus i Stavanger- og Sandnes regionen. Grønt Fokus har i dag butikker i Kristiansand og Alnabru i Oslo, og åpner om kort tid også ny butikk i Bergen.

Med en økende interesse blant nordmenn for hagestuer, uterom, drivhus, boder, lekehus og anneks, ønsker selskapet å styrke sin tilstedeværelse i Norge, gjennom denne etableringen. Med over 200 000 mennesker er Stavanger og Sandnes et attraktivt distrikt med mange eneboliger.

- Vi ser frem til å åpne på Forus og vet at det finnes mange eneboligeiere som ønsker å videreutvikle sine hjem. Vår nye butikk vil ha et fleksibelt og uformelt miljø der vi ønsker å gi publikum inspirasjon og innsikt i nye trender innenfor hagestuer og uterom», sier markedskoordinator Thore Fossheim i Grønt Fokus.

I den nye butikken vil kundene få mulighet til å avtale tid med kvalifiserte rådgivere om hvordan de best kan utvikle sine hjem med produktløsninger fra Grønt Fokus.

Primært retter selskapet seg til gjør-det-selv kundene.