Jostein Bjørnstad er daglig leder i det nyetablerte selskapet Bjørnstad, Steen & Lund AS.

Etablerer Bjørnstad, Steen & Lund på Geilo

Steen & Lund-gruppen samler sin virksomhet i Hallingdal og innlandet øst i det nyetablerte selskapet Bjørnstad, Steen og Lund AS.

Virksomheten har sitt hovedkontor på Geilo og ledes av Jostein Bjørnstad (27), ifølge en pressemelding.

Steen & Lund-gruppen har gjennom selskapet Aakerholt, Steen & Lund AS i flere år hatt virksomhet i Hallingdal og på Geilo. Det er denne avdelingen som nå skilles ut i eget selskap.

- Jostein Bjørnstad har vært en sentral skikkelse i drift av prosjekter og utvikling av avdelingen og kjenner virksomheten og området svært godt. Det er derfor naturlig at han nå får ta et enda større ansvar fro videre utvikling i dette området, sier administrerende direktør Pål Lund i Steen & Lund.

Virksomheten de siste årene har blant annet omfattet de store sentrumsoppgraderingene som er gjort på torgområdet og jernbanestasjonen på Geilo og utomhusarealer på Gol nye skole. Aakerholt, Steen & Lund har også en stor løypekjøringskontrakt for Hol kommune og etablerer og vedlikeholder hver vinter 95 km med skiløyper. Denne driftes videre i samarbeid med Bjørnstad, Steen & Lund AS.

-Selv om sesongen er kort for en anleggsgartner på Geilo, er det mange spennende oppgaver som står foran oss, sier Jostein Bjørnstad.

Bjørnstad, Steen & Lund AS vil beholde anleggsgartnerprofilen som de andre selskapene i Steen & Lund-gruppen, og satser på alt fra mindre privatoppdrag for hus- og hytteeiere til større prosjekter som sentrumsutvikling og offentlige utomhusanlegg.