<p>Fru Halds Hage er en helt ny hagebok fra Commentum Forlag.</p>Fru Halds hage: Sommerfuglbusk Foto: CommentumFru Halds hage er en rykende fersk hagebok. Foto: CommentumFru Halds hage: Herr og fru Hald i hagen. Foto: Commentum

Ny hagebok: Fru Halds hage

En ny hagebok er ute på markedet. Denne gang er det Fru Halds hage som tar for seg livet i en vanlig hage og gir tips om hvordan du kan skape din egen drømmehage.

Ifølge en pressemelding fra Commentum Forlag er Fru Halds hage en litt annerledes hagebok om livet i en helt vanlig hage.

Hage er mer populært enn noen gang. Nesten 25.000 nordmenn er medlem i Det norske hageselskap, langt flere er opptatt av hage. Enten det er å innrede hagen for å ha et hyggelig sted å være, dyrke sin egen kortreiste mat, eller spennende prydvekster.

Forfatter er Ingeborg Kringeland Hald, og i boken får du et lite innblikk i hennes egen hage - og hvordan mannen, oftest mot sin vilje blir dradd med i hagearbeidet. En hagebok litt utenom det vanlige, men som allikevel er full av tips og fakta, og inspirasjon til hvordan du kan få din egen drømmehage, uansett om hagen din er liten eller stor eller hvor i landet den ligger. Hva er det som gjør at det å være i hagen får en til å glemme både tid og sted og stresse ned i en travel hverdag?

Ingeborg Kringeland Hald har gjennom flere år jobbet som frilansjournalist og fotograf og levert stoff om hage og interiør til lokale publikasjoner på Haugalandet. I 2010 ga hun ut barneboken Albin Prek som både ble nominert til Brageprisen og Kulturdepartementets debutantpris for barne- og ungdomsbøker. Hennes andre barnebok, Gullkalven, kom i 2013. Hun driver også bloggen www.fruhaldshage.blogspot.com.

Boken har 200 sider og er rikholding illustrert med 120 bilder.

Boken lanseres på Hagemessen fredag 15. april kl 15.30 i Lillestrøm.