Sprit opp hagemøblene med nye farger. Da holder de også lenger.

Forny hagemøblene med terrassebeis

Velger du riktig beis eller maling til hagemøblene dine, kan de bli som nye igjen.

La materialet møblene er laget av være avgjørende for valget, og du er sikret hagemøbler som tåler all slags vær, heter det i en pressemelding fra malingsprodusenten Beckers.

Den nye terrassebeisen er like godt egnet til bruk på trykkimpregnert virke som på ubehandlet furu og gran. Den er vannavisende, noe som bidrar til at treet ikke sprekker eller brytes ned.

Det er ikke bare grønt gress og vakre blomster som løfter en hage. Velholdte møbler kan også tilføre hagen det lille ekstra. Hagemøblene står gjerne ute i all slags vær, og når de skal lagres over vinteren settes de i garasjen eller i kjelleren, der det kan være fuktig. For at møblene skal tåle denne behandlingen og holde seg fine i mange år, kreves det vedlikehold. Ønsker du å beholde den flotte strukturen i treverket, må du velge en trasparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling.

Ifølge pressemeldingen er Beckers terrassebeis godt egnet til både trykkimpregnert virke og ubehandlet treverk. Beisen gir en fin glød, og en slitesterk og varig overflate.

Velger du terrassebeis trenger du kun male møblene hvert tredje år, fordi den gir treverket en vannavisende beskyttelse som bidrar til at treet ikke sprekker eller brytes ned.

Ønsker du derimot en fargeklatt som skiller seg ut, er det beste valget Perfekt vindusmaling. Den kan brytes i alle Beckers utendørsfarger, så her har du mulighet til å ta et personlig valg. Denne malingen tørker fort, har god dekkevne og fargestabilitet, og gir en værbestandig overflate som tåler sommerens varierende vær.