<p>Det er ikke bare kjæresten som kan få oppmerksomhet på valentinsdagen. Du har kanskje en nabo, en barnevakt eller gode venner som også fortjener en blomst?</p> Foto: Foto: OBPFoto: Foto: OBPFoto: Foto: OBPFoto: Foto: OBPFoto: Foto: OBPFoto: Foto: OBPFoto: Foto: OBPFoto: Foto: OBP

Si det med blomster på Valentinsdagen

Alle hjerters dag, eller Valentinsdagen, er en ypperlig anledning til å glede en venn eller din kjære med en hyggelig blomsterhilsen. (Bildekarusell)

Valentinsdagen er lørdag 14. februar, og blomsterbutikkene bugner nå over av flotte valentinsblomster.

Blomster symboliserer varme, omtanke, glede, og ikke minst kjærlighet. De forskjellige blomstene har gjennom tidene representert ulike meninger og følelser.

Spre omtanke
Valentinsdagen er dagen da man feirer kjærligheten ved å gi blomster og ekstra oppmerksomhet til de man er glad i.

Dagen er til ære for presten St. Valentin, som ble satt i fengsel og forelsket seg i datteren til fangevokteren. Før han ble henrettet sendte han et kort til henne hvor det sto “din Valentine”.

Det er ikke bare kjæresten som kan få oppmerksomhet på denne dagen. Du har kanskje en nabo, en barnevakt eller gode venner som også fortjener en blomst?

En bukett med tulipaner er en perfekt gave for å vise at du setter pris på de rundt deg. Benytt også anledningen denne dagen hvis du har noen du gjerne vil feire neste Valentines dag sammen med, send en blomsterhilsen!