Bransjefolk fra hele landet inviteres til Park- og anleggsmessen i Letohallen. (Foto: Svanhild Blakstad)

Duket for park- og anleggsmesse

11. og 12. november er det duket for fagmesse for park- og anleggsbransjen på Dal ved Gardermoen.

For tredje gang arrangerer LOG i samarbeid med IBF Norge og Normann Olsen Maskin en egen fagmesse for park- og anleggsbransjen i Letohallen, like nord for Gardermoen.

– I Norge finnes det pr. i dag svært få arenaer der bransjen møtes på denne måten, og denne messen er den eneste i sitt salg, sier produktsjef for park og anlegg Arild Sørlie i LOG.

80 utstillere vil vise frem sine produkter på Park- og anleggsmessen i Letohallen.  (Foto: Svanhild Blakstad)

Han håper og tror at bransjefolk fra hele landet vil finne veien til Letohallen. Messen samler utstillere fra alle aspekter innen park og anlegg – fra leverandører som tilbyr jord og blomsterløk til belegningsstein og større anleggsmaskiner.

Messen er allerede fulltegnet med over 80 utstillere. – Antall utstillere er mer enn fordoblet siden i fjor,  og vi forventer tilsvarende mange besøkende. Vi satser sterkt mot park- og anleggsbransjen, og vi gleder oss til å vise fram vår nye katalog på messa, sier Liv Opsahl i LOG.

Faglige innlegg
Begge messedagene blir det holdt faglige innlegg. På programmet står blant annet teknikker for å ta vare på dagvann, valg av planter i offentlig miljø, ny gressmatte på Ullvål stadion, permeable dekker mm. I tillegg vil bransjeorganisasjonene NAML, Bad, park og idrett, Fagus, VEA, Norsk lekeplassforum og SOA holde egne foredrag begge dager.

Besøk http://www.parkoganleggsmessa.no/ for opplysninger om utstillere, fagforedrag og praktiske opplysninger.

Park- og anleggsmessen går av stabelen 11. og 12. nvember. (Arkivfoto: Svanhild Blakstad)