Nå kan du melde deg på 1000 åpne hager

Nå er startskuddet gått for påmelding til 1000 åpne hager 2013. Det norske Hageselskapet står bak arrangementet, som går over hele landet.

Hageselskapet har valgt en tidlig startdato for at fylkeslag, lokallag, enkeltmedlemmer og andre som har tenkt å være med på denne hagefesten, kan få god tid til å komme i gang med planleggingen.

De mest ivrige har allerede meldt seg på til arrangementet, som går av stabelen 18 august.

- Ingen hage er for ”stygg”, for liten eller for rufsete til å være med på 1000 åpne hager. Vi vil vise alle typer hager, store og små, stilige og rufsete, med skarpe plenkanter og de som heller satser på blomstereng. Det viktigste er ikke hvor fin eller velstelt hagen er, men hvilken glede hageeieren har av å drive i hagen, kort sagt: Hageglede, skriver Hageselskapet på sine nettsider.

For å melde seg på:
Hvis du er medlem av Hageselskapet og ikke var med i fjor, går du inn på www.hageselskapet.no, 1000 åpne hager, følger instruksen i første avsnittet under Meld deg på – Medlem av Hageselskapet. Her oppgir du ditt medlemsnummer som brukernavn, pluss dnh + postnummer som passord, hvis du ikke allerede har opprettet dette tidligere.

Også ikke-medlemmer kan være med på 1000 åpne hager. Følg instruks på hageselskapets nettsider.

Frist for påmelding er 1. august. Deltagerne får tilsendt velkomstpakke og profileringsmateriell.

Les reportasje og se bilder fra 1000 åpne hager i 2011.