Tid for lek og moro i hagen

Hagen er et supert sted for lek og moro, og kanskje går du med planer om å anskaffe lekestue, huskestativ eller sandkasse til barna?

Hagen gir inspirasjon til nye leker, og enda morsommere kan det bli med et huskestativ med klatredel eller en lekestue der barna kan gjøre fantasi til virkelighet.

Den svenske produsenten Jabo har en rekke nyheter innen lekestuer og utstyr til hagen.

Funkis og funksjon
Hvem har sagt at en lekestue må se ut som en tradisjonell hytte? Til moderne hus kan for eksempel lekestuen Estelle passe.

Med sin funkisinspirerte stil og enkle veranda blir den raskt en favoritt hos både barn og voksne. Estelle er dessuten 5,1 m² stor, hvilket gjør at den kan få mange nye bruksområder når barna har vokst fra den. I tillegg til et åpningsbart vindu med barnesikkert plexiglass, er også et moderne entrétak og en veranda på 1,3 m² inkludert.

Plass til store graveprosjekter
Sandkasser kan ha en tendens til å være litt knappe i størrelsen. Jabo har utviklet en ny og større modell på 140 x 140 cm med god plass til både barn og voksne. Lokket på sandkassen blir dessuten en praktisk sittebenk i oppfelt posisjon. Nedfelt fungerer lokket som beskyttelse for så vel leker som sand.

For aktive barn
Et stabilt og sikkert huskestativ kan ha mange funksjoner. Jabos nyhet ”Knut” har plass til to husker og en stige/klatredel ved siden av. Huskestativet leveres med husker, stige og fester for sikker forankring i bakken. Det kan dessuten kompletteres med en 230 cm lang rutsjebane i plast.