Nye redskaper til barn i hagen

Barn elsker å få ta del i det de voksne gjør og det ligger mye læring i hagearbeid.

Fiskars har kommet med en helt ny redskapsserie som er beregnet på barn.

Nå kan du la de yngste få hjelpe til i hagen, være med å plante, så og rydde, med de nye barneredskapene i serien som har fått navnet «My First Fiskars».

Serien er produsert i et spesielt slitesterkt materiale og tilpasset barns fysikk. Den består av skuffe, spade, rive og kost, samt en boks med mindre småredskaper, ifølge en pressmelding fra Fiskars.

De langskaftede redskapene har et holdbart skaft i anodisert aluminium. Håndtaket er formet for å passe små barnehender og gjennomhullet for å kunne henges opp.

Det beste er nok at redskapene er ekstra slitesterke og tåler en støyt, i motsetning til det mange av produktene rettet mot barn ofte gjør.

Alle redskapene er produsert i mykt materiale for perfekt grep og har store gripehull som gjør de brukervennlige med votter, mens designet gjør redskapene enkle å bruke med to hender.

Redskapsboks
Boksen med småredskaper er formet for å kunne forme “klosser” i snø og sand. Boksen har en sterk bærestropp som kan tas av og på ved hjelp av borrelåsfunksjonen.

Boksens håndtak har behagelig soft grip grep og store hull som votter enkelt får plass inni. Lokket tåler å bli brukt som en “skrape” i jord og snø, men kan også brukes som akebrett.

Boksen inneholder en liten hendig klassisk spade til all slags bruk og en stor spade til all slags graving, samt en kost som kan brukes på alle overflater. Ellers har den formeverktøy for å lage mønstre i både sand og snø, som også kan brukes til å sage snø med, eller som en sparkel.