Gruppeleder Vei

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist06.02.2019

Vil du løfte Swecos veimiljø i Norge?

Vi vet du er flink

Vi søker gruppeleder som er vant til å håndtere utfordringer, er initiativrik og ansvarlig, og som trives i et faglig engasjert miljø. Gruppen preges av et godt og sosialt arbeidsmiljø. Høyt tempo kan forekomme, men det er viktig for oss å ha det gøy på jobb.

Vi ønsker at du er opptatt av personalutvikling og utvikler mennesker gjennom delegering, ansvarliggjøring og veiledning. At du skaper en stabil og bekreftende atmosfære, støtter og oppmuntrer teamet når det oppstår problemer, er stødig og til å stole på. Liker du å få ting til å skje? Da er Sweco arbeidsplassen for deg.

Som del av Swecos Faggruppe vei bidrar du til å gjøre veimiljøet i Sweco Norge markedsledende. Miljøet skal vokse både i antall personer og i kompetanseområder.

Du vil ha personalansvar for rundt 20 personer og være prosjekteier for små og mellomstore prosjekter i egen enhet.

Dine viktigste ansvarsområder vil være oppfølging og utvikling av medarbeidere, ansvar for gruppens resultater, både faglig og økonomisk, å motivere medarbeidere og sikre et godt arbeidsmiljø, oppfølging av rådgivningsoppdrag iht. kontrakter og avtaler, følge opp kunder, tilbud- og kontraktarbeid og rekruttering.

Dette kan du

  • Du har bachelor eller master som ingeniør eller sivilingeniør. Du har også interesse for prosjektledelse.
  • Du har erfaring fra veiplanlegging som prosjekterende rådgiver, prosjektleder hos byggherre eller prosjekteringsleder hos entreprenør.
  • Du har et relevant nettverk, og det er ønskelig med minst 5-10 års erfaring fra bransjen.
  • Du har kjennskap til Novapoint, og det er ønskelig at du også har kjennskap til NS8401 og NS8402.
  • Du er initiativrik og ansvarlig, handler på eget initiativ og får ting til å skje.
  • Du er opptatt av forretningsutvikling, identifiserer og utnytter kommersielle muligheter; har en sterkt positiv effekt på forretningsmessig utvikling og fortjeneste.
  • Du er er metodisk og systematisk i din tilnærming, planlegger fremover, gjør klare prioriteringer og fordeler ressurser effektivt.

I Sweco møter du dyktige kolleger og ledere som setter pris på meningene dine.

Du får ta ansvar i spennende prosjekter og har gode muligheter til å utvikle deg. Du blir tatt godt vare på og får jevnlig oppfølging, slik at du lykkes med dine karrierevalg og arbeidsprestasjoner.

Kontaktpersoner:

Petter Skjelsbæk

Avdelingsleder

+4797538922

Petter.Skjelsbaek@sweco.no

Mette Eng Pedersen

Regionleder

+47 959 92 106

metteeng.pedersen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: