Gruppeleder Vann og Miljø

Sweco planlegger fremtidens byer og samfunn. Resultatet av arbeidet vårt er bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og tilgang til strøm og rent vann. Vi har 22 000 medarbeidere i Nord-Europa som sørger for at kundene våre får riktig ekspertise til alle typer prosjekter. Hvert år gjennomfører vi prosjekter i 70 land over hele verden.

Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap, med en årlig omsetning på rundt 29 milliarder SEK. Selskapet er børsnotert på NASDAQ OMX Stockholm AB.

FirmaSweco Norge
FylkeØstfold
StedSarpsborg
Søknadsfrist31.07.2024

I Sweco har vi stolthet av å kunne tilby alt det morgendagens samfunnsborgere vil trenge – fornybar energi, rent vann, varme boliger, grønn transport, grønn industri og bærekraftige løsninger. For å lykkes med våre ambisiøse mål er vi helt avhengig av et nært og kjært samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og mest av alt brennende engasjert i kundenes prosjekter. Nå inviterer Europas ledende ingeniørvirksomhet en ny gruppeleder om bord for å ta del på reisen sammen med landets mest fremadstormende ingeniører.

Sweco Østfold har kontorer i Sarpsborg og i Fredrikstad. I Fredrikstad er vi 18 medarbeider innenfor Byggeteknikk og BIM. I Sarpsborg er vi i 55 medarbeidere innenfor byggeteknikk, geoteknikk, industri, VVS, bygningsfysikk, brannteknikk, vei, VA, miljø og arealplanlegging.

Du vil gjøre en forskjell. Som gruppeleder for Vann og Miljø i Sarpsborg vil du bli en del av Østfolds lederteam og delta aktivt i utvikling og strategisk arbeid. Gruppa til Vann og Miljø består i dag av 15 dedikerte medarbeidere. Vi ser etter deg som har solide lederegenskaper og teft for gode forretninger. Du sørger for at Sweco alltid leverer til avtalt kvalitet til rett tid og kostnad, og du skal bidra til at gruppen tilegner seg nye markedsområder og tilrettelegger for vekst og utvikling.

Du vil utvikle deg. Som person er du en trygg og samlende ledertype som er opptatt av å få til ting sammen med andre. Du fremstår trygg, og støtter og oppmuntrer når ting butter imot. Forretningsutvikling er din greie – du er god på å identifisere og utnytte kommersielle muligheter, og du liker å være aktiv og «på» ut mot markedet. Videre har du en systematisk tilnærming, og du er god på planlegging og prioritering. Om ikke det var nok, liker du å bygge nettverk og utvikle andre gjennom å delegere og veilede.

Hos oss vil du

 • Ha forretningsmessig ansvar for gruppen, derigjennom resultat- og personalansvar
 • Jobbe aktivt ut i markedet for å skaffe nye kunder og prosjekter
 • Jobbe målrettet og systematisk for å skape verdi for våre kunder og for Sweco
 • Sørge for at Sweco alltid leverer på avtalt kvalitet, tid og kostnad
 • Inspirere, motivere og legge til rette for utvikling av medarbeidere
 • Jobbe for samarbeid og kunnskapsdeling i gruppen og innenfor fagområdene Vann og Miljø i Sweco
 • Jobbe tett sammen med de andre gruppene i Sweco i både prosjekter og i markedsarbeid

Vi ønsker at du

 • Har relevant høyere utdanning, fortrinnsvis mastergrad. Relevant erfaring kan kompensere for deler av utdanningskravet.
 • Har noe ledererfaring fra tidligere
 • Har dokumenterte resultater fra prosjektleveranser
 • Har relevant erfaring fra arbeid i bransjen, og god erfaring med prosjektering
 • Har et sterkt ønske om å skape resultater gjennom andre
 • Har et tverrfaglig blikk og er opptatt av godt samarbeid med andre
 • Har nettverk i bransjen
 • Evner å skape gode relasjoner og trives med å lede andre

I Sweco Sarpsborg garanterer vi deg et svært godt arbeidsmiljø med et aktivt og levende bedriftsidrettslag, et humorlag som arrangerer turer i innland og utland, og et fagmiljø som kan utfordre de beste i klassen. Videre tilbyr vi svært gode forsikringsordninger, solid pensjonssparing og en sikker og pålitelig stilling i et av Europas ledende ingeniørvirksomheter.

For spørsmål om denne stilllingen kan du kontakte Avdelingsleder Karin Anja Arnesen på tlf. 950 25 639.

Søknader vil bli vurdert fortløpende.

Høres det bra ut? Send oss en CV sammen med noen ord om hvorfor du vil jobbe i Sweco.

Søk stilling

Vis flere stillinger: