Gruppeleder transportmodeller og analyse

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap, med en årlig omsetning på rundt 15 MNOK. Vi er 14.500 medarbeidere i Nord-Europa og hvert år gjennomfører vi prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist03.01.2019

Du tar oss fra A til Å

Hverdagslogistikk er lekende lett for deg. Det som ser ut som et virrvarr av kryssende spor for oss andre, forstår du på et blunk.

Vi vet at du er flink

Tenk deg at du jobber i et flerfaglig og fleksibelt miljø med dyktige kolleger og høy grad av selvstyre. Telefonen din ringer ofte, for både kollegaene dine i linjen og kundene tar gjerne en prat med deg. Du forteller med innlevelse om både fag og marked. I et prosjekt du jobber med opplever du at de spennende og innovative ideene må konkretiseres. Teknologien er kompleks, fremdriften er under press og her gjelder det å holde dampen oppe. Hvordan sikrer du at de gode ideene blir robuste og realistiske løsninger?

Som gruppeleder for transportmodeller og analyse er det din fortjeneste at folk gleder seg til å gå på jobb. Det er fordi du ikke bare er opptatt av fremdrift og resultater, men også ser hva som skal til for at den enkelte vokser i sin rolle. Fordi du er tett på kundene vet du godt hvor Sweco må styrkes for å holde teten.

Dette kan du

Du har høyere utdanning innen et relevant fagområde, og imponerende kompetanse innen transportplanlegging og modeller. Ambisjonen din er å utvikle kompetansen og kapasiteten innen enheten din, og her kommer den solide erfaringen og det veletablerte nettverket ditt godt med. Idag jobber du kanskje med prosjekt- eller linjeledelse innen rådgiverbransjen, eller hos en offentlig aktør.

I Sweco møter du dyktige kolleger og ledere som setter pris på meningene dine. Du får ta ansvar i spennende prosjekter og gode muligheter til å utvikle deg.

Kontaktpersoner:

Kimme Arnesen

Avdelingsleder

+47 908 14 122

Søk stilling

Vis flere stillinger: