Gruppeleder Samfunnsplanlegging

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeAkershus
StedSki
Søknadsfrist10.02.2019

Vil du være med og planlegge samfunnet?

Vi vet at du er flink

Som gruppeleder samfunnsplanlegging driver du gruppens prosjekter fremover. Faglig kjenner du deg stødig og sikker, samtidig som du er nysgjerrig og har en grunnleggende positiv innstilling til nye utfordringer. Det kan være høyt tempo på jobb, men du har stor fleksibilitet og frihet i arbeidsdagen. Vi stoler på at du som leder gjør de riktige prioriteringene for ditt team.

Hos Sweco blir du del av et høykompetent miljø av planleggere, arkitekter og prosjektledere. Stagnasjon er et ikke-ord hos oss. Du har store muligheter til å utvikle deg, både faglig og som leder.

Den viktigste arbeidsoppgaven din vil være å lede et team av 15-18 landskapsarkitekter og arealplanleggere. Du sørger for at gruppen skaper gode resultater - både for oss og våre kunder. Samtidig vil du kontinuerlig jobbe for å utvikle Swecos fagmiljø innen samfunnsplanlegging.

Stillingen vil bli en del av Region Viken, bestående av kontorer i Sarpsborg, Ski og Lillestrøm.

Dette kan du:

  • Du har bachelor eller mastergrad innen samfunnsgeografi, landskapsarkitektur eller arealplanlegging. Annen relevant utdanning på minimum bachelornivå kan eventuelt kompensere for dette.
  • Har du tilleggsutdannelse innen for eksempel ledelse? Det er i så fall flott, men ikke nødvendig.
  • Du har erfaring som landskapsarkitekt eller arealplanlegger.
  • Du jobber strukturert og sørger for at dine underordnede gjør det samme.
  • Du forstår betydningen av å være ansvarlig for en gruppe og sørger alltid for at prosjekter blir fullført på en god måte.

Kontaktpersoner:

Kristin Skjold Larsen

Ambire

90969051

ksl@ambire.no

Arve Stenrud

Regionleder

982 11 330

Søk stilling

Vis flere stillinger: