Gruppeleder Samferdsel

Sweco former fremtidens byer og samfunn
Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist20.10.2020

Vil du styre våre samf erdselsmiljø i Bergen?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Ved Swecos kontor på Fantoft i Bergen blir du en del av Region infrastruktur med 46 medarbeidere. Her møter du en fin blanding av erfarne og mindre erfarne medarbeidere. Vi har stor slagkraft til å møte et infrastrukturmarked med en rekke spennende oppdrag i horisonten. Din jobb blir å lede gruppen med 14 medarbeidere som arbeider med samferdselsprosjektering, og særlig bidra til å oppfylle ambisjonen om å bli Vestlandets ypperste miljø innenfor vegplanlegging. Vi ser etter deg som har solid økonomisk forståelse og teft for gode forretninger, slik at Sweco alltid er en klar kandidat til å vinne store prosjekter og samtidig er i posisjon til å vinne mindre oppdrag.

Hos oss vil du utvikle deg. Som leder for samferdselsgruppen blir du en del av ledergruppen i Region infrastruktur som også omfatter VA, plan, landskap og kulturminner. Miljøet kjennetegnes av en samarbeidsånd der kunnskapsdeling og gjensidig hjelp og støtte er gode bidrag til høy medarbeidertilfredshet. Du vil få rik anledning til å videreutvikle miljøet og bidra til å skape resultater for deg selv, dine medarbeidere og selskapet.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Du har resultat- og personalansvar for gruppen din.
  • Du følger opp gruppens leveranser og bidrar til å videreutvikle fagmiljøet i Sweco.
  • Du leder og følger opp dine medarbeidere, og har ansvar for rekruttering.
  • Du deltar i tilbudsarbeid og har tett markeds- og kundekontakt.

Dette kan du

  • Du har god oversikt over lokale og nasjonale samferdselsprosjekter, og et solid nettverk knyttet til disse.
  • Det er en fordel om du har erfaring fra vegplanlegging, enten fra entreprenør, offentlige etater, rådgiver, e.l.
  • Du ha forståelse for prosjektering og fortrinnsvis erfaring med tilbudsarbeid.
  • Leder-/prosjektledererfaring er en fordel.
  • Du er utdannet sivilingeniør/ ingeniør, eller har annen relevant utdanning

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Arne Nilssen

Gruppeleder

97040920

arne.nilssen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: