Gruppeleder kraftproduksjon

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist28.08.2019

Vil du lede vår kraftproduksjonsgruppe?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som gruppeleder for energi og produksjonsanlegg blir du en viktig ressurs for å ta vårt engasjement i kraftbransjen videre. I gruppen din vil du møte ti dyktige og motiverte medarbeidere som håndterer de fleste fagfelt innen kraftproduksjon, og jobber tett med kolleger over hele landet. I tillegg til lederansvaret, vil du ta del i varierte og tverrfaglige oppdrag som vi utfører for private og større regionale aktører i tillegg til internasjonale kunder.

Hos oss vil du utvikle deg. Som leder og prosjektmedarbeider vil du få en variert arbeidsdag. I tillegg til å være en faglig ressurs, vil du ha ansvar for markedsarbeid, prosjektgjennomføring og økonomi. Vi har god tilgang på spennende prosjekter som omfatter utredninger, rehabilitering og nybygg av produksjonsanlegg. I tillegg er prediktivt vedlikehold og digitalisering nye satsingsområder.

Dine arbeidsoppgaver

 • Du har resultatansvar og personalansvar for gruppen som jobber med generatorer, turbiner, vannveier, kontrollanlegg, koblingsanlegg, transformatorer og BIG Data innen produksjonsanlegg.
 • Du vil kunne jobbe opp mot 50% på prosjekter, fra utvikling av design og utarbeidelse av anbudsdokumenter, til kvalitetssikring av gruppens arbeid.
 • Du vil delta i tilbuds- og markedsarbeid.
 • Du vil være tett på markedet og følge opp kunder.
 • Du vil være prosjektleder på enkelte prosjekt
 • Du vil være prosjekt eier på de fleste større prosjekt på din gruppe

Dette kan du

 • Du er utdannet ingeniør eller sivilingeniør innen elkraft/maskin og du har minimum 4-5 års erfaring.
 • Du har allsidig erfaring som leder, prosjektleder, konstruktør, anleggsleder eller byggeleder.
 • Det er en fordel om du har arbeidet i kraftselskap, entreprenørfirma eller som rådgiver.
 • Du har god økonomisk forståelse av prosjekteringsvirksomheter.
 • Du har gode kundeforbindelser som du ønsker å jobbe videre med, og du er sulten på å vinne flere.

Kontaktpersoner:

Børre Helgesen

Regionleder

911 85 022

borre.helgesen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: