Gruppeleder Geoteknikk

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist02.02.2020

Vil du være med i vårt lederteam på geoteknikk?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco møter du et geoteknikkmiljø i full fart fremover, sterkt voksende og med masse potensial. Vi er i dag 20 geoteknikere som jobber på prosjekter innen de fleste av Swecos markeder, og vi har ambisjoner om å bli flere. Vi har satt oss mål om å ha det beste arbeidsmiljøet og være den beste arbeidsplassen for våre medarbeidere. Her får du muligheter til å bidra. Med stødighet, tilstedeværelse og god oppfølging vil dine medarbeidere få den støtten og ballasten de trenger for å vokse videre i sin rolle.

Hos oss vil du utvikle deg. Som gruppeleder for geoteknikk vil du i team med en dyktig kollega lede hver deres geoteknikkgruppe. I teamet nyter dere også godt av en tilstedeværende avdelingsleder som coach og sparringspartner. Sweco har gode lederutviklingsprogrammer som vil støtte og styrke deg i din rolle, sant sikre personlig utvikling. Vi har store ambisjoner om å styrke vår markedsposisjon, og ønsker en leder som brenner for å utvikle både medarbeidere, geoteknikkfaget og Sweco som selskap. Du vil bygge og lede gode prosjektteam og være en solid støtte i gjennomføring av prosjekter og i den faglige utviklingen hos dine medarbeidere.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Som gruppeleder har du forretningsmessige ansvar for gruppen, derigjennom resultat- og personalansvar.
  • Du har overordnet ansvar for gruppens leveranser og for den totale faktureringsgraden i gruppen.
  • Som gruppeleder vil du ha rollen som prosjekteier for mange av din gruppes prosjekter. Dette innebærer å sikre kontroll og styring i prosjektene.
  • Du vil ha mulighet til å delta i prosjekter som prosjektmedarbeider eller prosjektleder.

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør med bakgrunn fra bygg, anlegg eller geoteknikk.
  • Du har interesse for personalledelse og medarbeiderutvikling.
  • Du er stabil, initiativrik og ansvarlig, og har god forståelse for dynamikken i organisasjoner.

Kontaktpersoner:

Marie Nokken

Avdelingsleder

marie.nokken@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: