Gruppeleder elektro

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist21.02.2019

Hos Sweco blir du del av et faglig sterkt miljø med mange engasjerte kolleger.

Du får utvikle både faglig kompetanse og lederegenskaper i et miljø preget av trivsel og skaperglede.

Det er Swecos jobb å ligge et hestehode foran. For de fleste andre blir resultatene av det vi gjør, fremtidens virkelighet.

Du gjør en forskjell. Som gruppeleder får du ansvar for spennende og varierte prosjekter som tar Norge inn i en høyteknologisk og miljøvennlig fremtid. Sweco ønsker å forbedre seg hele tiden, dine kreative initiativer blir tatt imot med åpne armer. I dag jobber tverrfaglige team innen ingeniør-, miljø- og arkitekturfag med løsninger som gir nye dobbeltspor på store banestrekninger i 2030. I dag er våre energieksperter i full gang med å skape et godt inneklima i et nytt moderne kontorbygg som står ferdig om to år.

Vi vet at du er flink

Som gruppeleder elektro er du vant til å håndtere utfordringer. Du har god evne til samarbeid, er initiativrik og ansvarlig, evner å bygge relasjoner og skape nettverk. Du har også ha fokus på både bunnlinje og kommersielle muligheter.

Som del av Swecos ledergruppe på tekniskeinstallasjoner (TI) i Bergen vokser du og finner nye interessefelter, både innen fag, ledelse og prosjektarbeid.

Arbeidsoppgavene dine vil bestå i å lede en gruppe på rundt 15 medarbeidere innen elektro og BIM. Du får ansvar for resultater og budsjettering samt å utvikle forretningsplaner i tråd med Swecos overordnede strategiplan.

Stillingens arbeidssted er Swecos moderne lokaler på Fantoft i Bergen. Du blir del av et hyggelig miljø der folk trives og gjerne omgås utenom arbeidstiden.

Dette kan du

  • Du har bachelor eller mastergrad fra et relevant fagfelt som elektro, elkraft, automasjon, energi, kommunikasjon eller IKT.
  • Du har god teknisk forståelse og gjerne erfaring fra elektro eller VVS bransjen.
  • Du er omgjengelig og får andre til å trives.
  • Du har gode kommunikasjonsevner, spesielt på norsk, men gjerne også på engelsk.

Kontaktpersoner:

Janne Siri Horne

Headvisor

907 21 164

janne.siri.horne@headvisor.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: