Gruppeleder byplan og arkitektur

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap, med en årlig omsetning på rundt 15 MNOK. Vi er 14.500 medarbeidere i Nord-Europa og hvert år gjennomfører vi prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist03.01.2019

Estet med fremtidsdrømmer som lander bærekraftige løsninger

Fremtidens byer kan ikke vente. Du vil dit NÅ. Du gjør drøm til virkelighet!

Vi vet at du er flink

Tenk deg at du jobber i et flerfaglig og fleksibelt miljø med dyktige kolleger og høy grad av selvstyre. Du er ansvarlig for at en større gruppe skal jobbe tett sammen, og være omforent om de samme målene. I et av byutviklingsprosjektene dere jobber med ser du at noen trekker i litt ulike retninger. Hvordan går du frem for å skape balanse og trygghet, og få alle til å gå samme vei?

Som gruppeleder byplan og arkitektur i Sweco etablerer du et miljø som er genuint opptatt av fremtidens løsninger. Du skaper enighet og forståelse, er observant og lykkes med å utvikle både personer og prosjekter i en positiv retning.

Dette kan du

Du har en imponerende erfaring innen byplanlegging eller arkitektur, og høyere utdanning innen et relevant fagområde. Du kjenner godt til planprosessen og planlegging etter plan- og bygningsloven. Ambisjonen din er å utvikle kompetansen og kapasiteten innen bærekraftig by- og stedsutvikling for enheten din, og her kommer den solide erfaringen og det veletablerte nettverket ditt godt med. Du leder med selvinnsikt, og skaper et inspirerende fellesskap der medarbeiderne når sine individuelle mål.

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på dine meninger og konstruktive bidrag. Du får ta ansvar i spennende prosjekter og gode muligheter til å utvikle deg.

Kontaktpersoner:

Kimme Arnesen

Avdelingsleder

+47 908 14 122

Søk stilling

Vis flere stillinger: