Gruppeleder Brann og Risikostyring

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.

Firma Sweco Norge
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist31.05.2021

Vi søker gruppeleder Brann og Risikostyring

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens bærekraftige byer og samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Swecos miljø innen brann og risikostyring i Region Bergen består av 15 personer ved Bergenskontoret. Region Bergen består totalt av over 300 dyktige og engasjerte rådgivere som jobber med de fleste fagfelt. Vi er en betydelig leverandør av rådgivingstjenester til offentlige og private kunder i og utenfor vestlandsregionen. Ved avdeling for Brann, Akustikk og Risikostyring i region Bergen møter du et flott arbeidsmiljø og ca 30 dyktige kolleger med høy grad av fagspesialisering. Nå ser vi etter en ny, dyktig, stabil og systematisk kollega som kan lede gruppen for brann og risikostyring.

Hos oss vil du utvikle deg. Som vår nye gruppeleder får du rik anledning til å styrke våre prosjekter og fagmiljøet i regionen. For tiden jobber vi med brannprosjektering av Eidsvåg skole og det nye Fylkeshuset i Vestland fylke, kvantitative konsekvensberegninger og lager hensynssoner for kunde, RAMS-leveranser for ulike bane-prosjekter i det ganske land og andre små- og store prosjekter i Bergens-regionen. Du har et våkent blikk på markedet og kundene, og sørger for at gruppen din alltid leverer rett kvalitet til riktig tid og kostnad. Du bidrar til å skape verdi for kundene og Sweco gjennom målrettet og systematisk arbeid, og du sørger for at arbeidet utføres i tråd med Swecos strategier. Du legger til rette for at dine kolleger trives, utvikler seg og kan yte sitt beste. Gruppeleder vil ha personalansvar i Bergen og Haugesund. Det vil stilles krav om tilstedeværelse i Haugesund etter nærmere avtale. Reise kan utføres innenfor normal arbeidstid.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Du har resultat- og personalansvar for gruppen din.
  • Du følger opp gruppens leveranser og resultater.
  • Du rekrutterer fagfolk når det er nødvendig.
  • Du utvikler hver enkelt av dine medarbeidere og bidrar til trivsel og et godt miljø i gruppen.
  • Du har radaren på for å fange opp nye, potensielle oppdrag.

Dette kan du

  • Du har en Bachelor eller Master innenfor relevante fag.
  • Du har erfaring som leder, eller et sterkt ønske om å få det.
  • Det er en fordel om du kjenner markedet i Bergen.

Nysgjerrig?

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende prat om stillingen? Ta kontakt med våre rådgivere i Human, Edvard Thormodsæter, på mob. 95 88 22 99 eller Ørjan Hummelsund, på mob. 91 31 19 91. Henvendelser til Human kan gjøres konfidensielt i en innledende fase. Ønsker du kontakt med Sweco direkte kan du kontakte Avdelingsleder, Bjarne Vangsnes, på mob. 95 24 10 05.

Kontaktpersoner:

Edvard Thormodsæter

Rådgiver, Human

95 88 22 99

Ørjan Hummelsund

Rådgiver, Human

913 11 991

Bjarne Vangsnes

952 41 005

bjarne.vangsnes@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: