Gruppeleder berg- og anleggsteknikk

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 15000 medarbeidere i Europa tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden. Sweco er Europas ledende rådgivende arkitekt og ingeniørselskap med en omsetning på EUR 1,8 milliarder. Selskapet er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist15.01.2019

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, med etterspurt kompetanse og som er engasjert i kundenes prosjekter.

Vi søker nå gruppeleder for fagområdet ingeniørgeologi og anleggsteknikk

Sweco har et sterkt fagmiljø innenfor geo- og anleggsfag, hvor det største samlede fagmiljøet er lokalisert på Oslo-kontoret Her har vi en fagsterk gjeng innen ingeniørgeologi, anleggsteknikk, geoteknikk og miljøgeologi. Vi liker å bli utfordret gjennom våre kunder og prosjekter - som er alt fra Bybanen i Bergen til bygg-, vei-, jernbane-, og vannkraftprosjekter.

Som gruppeleder i Sweco har du det faglige og forretningsmessige ansvaret for gruppen, samtidig som du jobber i egne prosjekter og er prosjekteier for gruppens prosjekter.

Dette kommer du til å gjøre mye av:

  • Motivere og tilrettelegge
  • Prosjektarbeid og prosjekteierstyring
  • Markedsarbeid og nettverksbygging
  • Ha ansvar for resultater og leveranser

I tillegg til å ha relevant utdanning, noen års erfaring innen anleggsfag, ingeniørgeologi, veifag e.l. og prosjekt-/lederfaring, er du:

  • Interessert i ledelse
  • Selvstendig
  • Beslutningsdyktig
  • Samarbeidsvillig
  • God på kommunikasjon

Hos oss vil du få utvikle deg innen fag-, ledelse- og prosjektarbeid i et fagsterkt og fleksibelt arbeidsmiljø. Variasjonen i arbeidsoppgaver og prosjektporteføljen din vil være stor, og betingelsene gode.

Interessert i å høre mer? Ta kontakt!

Kontaktinformasjon

Børre Helgesen, borre.helgesen@sweco.no, 911 85 022

Hild Kollien, hild.kollien@sweco.no, +47 478 08123

Søk stilling

Vis flere stillinger: