Gruppeleder beredskap

Sikkerhetsseksjonen i Advansia er en del av AFRY-konsernet. AFRY er en europeisk leder innen ingeniør-, design- og rådgivningstjenester, med en global rekkevidde. Vi arbeider med å akselerere overgangen mot et bærekraftig samfunn.

Sikkerhetsseksjonen består av rundt 30 dedikerte rådgivere som leverer et bredt spekter av sikkerhetstjenester knyttet nært opp til AFRYs øvrige tjenesteområder og kunder. Vi tilbyr tjenester blant annet innen analyse, trusselvurdering, cybersikkerhet, fysisk og elektronisk sikring, beredskap, hendelseshåndtering og trening, sikkerhetsledelse og sikkerhetsstyring samt kontraetterretning.

Vi er 16 000 hengivne eksperter innen infrastruktur, industrielle og digitale løsninger, prosessindustri, energi og Management Consulting og tilbyr ingeniør-, design- og rådgivningstjenester i tre hovedsektorer: infrastruktur, industri og digitalisering. Vi har kontorer i over 40 land, snakker mer enn 50 språk og har prosjekter i over 100 land. AFRY er notert på børsen i Stockholm. Vi er rundt 900 ansatte i Norge med kontorer i Oslo, Lillestrøm, Sandefjord, Stavanger, Bergen, Ålesund, Molde og Trondheim.

Firma Advansia
FylkeOslo
Søknadsfrist09.10.2021

Vil du bli med i vårt lederteam?

Seksjon sikkerhetsrådgiving skal ansette en leder for gruppen beredskap, og vi søker deg som kan utvikle teamet både faglig og organisatorisk, og skape nye markedsmuligheter. Du liker å jobbe med mennesker, både på individnivå og som en gruppe og søker alltid å få det beste ut av begge. Du går foran, utfordrer, støtter, lytter og ivaretar en arbeidsgivers plikter og rettigheter.
Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester, og seksjonen er i vekst. Seksjon sikkerhetsrådgiving består av 3 grupper, og du vil inngå i ledergruppen i seksjonen. Vi lover deg faglige utfordringer og et godt og inkluderende arbeidsmiljø fra dag en!

Hvem er vi?

«Vi» er seksjon Sikkerhetsrådgiving i det norske selskapet Advansia som er en del av det globale AFRY konsernet. Vår forretningside er å levere sikkerhetsrådgiving i en helhetlig kontekst der vi ivaretar bredden (fagfelt) og dybden (ekspertisen). Vi liker å jobbe og løse oppdrag i team og du vil derfor få en unik mulighet til å utvikle teamet, og utvide din kompetanse og opparbeide deg erfaring fra flere prosjekter og kunder. Kvalitet i det faglige og i våre produkter er vårt mantra.

Vi løser alle typer sikkerhetsoppdrag for kunder innen risikoanalyser, sikkerhetsrådgivning generelt, fysisk og elektronisk sikring, cybersikkerhet, beredskap og øvelser, krisehåndtering og krisekommunikasjon.

Hvem ser vi etter?

Våre verdier er modig, dedikert og lagspiller – dette må du kjenne deg igjen i.

Du må ha gode leder og kommunikasjonsevner, stor arbeidskapasitet, du må kunne inspirere og motivere dine ansatte og lede effektivt. Vi er ute etter deg som ser muligheter og skaper lønnsomhet, bygger gode nettverk, og strukturer og organiserer eget arbeid en grundig. Du vil også måtte jobbe selv i prosjekt hos kunder som konsulent, innenfor fagområdene til gruppen og seksjonen. Som gruppeleder, har du ansvar for styring av ressurser og oppdrag, og resultatansvar sammen med seksjonsleder.

Du liker å uttrykke deg både skriftlig og muntlig, snakker både norsk og engelsk flytende og er av den oppfatning at du må kunne sikkerhetsklareres. Det er naturlig for deg å ta kontakt med andre dersom dette er hensiktsmessig for å kunne tilegne deg nødvendig informasjon, du liker å samarbeide i team, men kan også arbeide på egen hånd i perioder. Vi ser gjerne at du har erfaring fra konsulentrollen eller tror at denne rollen kan passe for deg. Du synes det er spennende å holde deg oppdatert på hva som «rører seg» innenfor sikkerhetsfaget, og ønsker å være med på å gjøre Norge sikrere gjennom å bidra til at andre blir gode på sikkerhet.

Ønsket kompetanse:

  • Relevant universitets- og/eller høyskoleutdanning
  • Du bør ha minst 3-5 års relevant arbeidserfaring som leder og/eller prosjektleder
  • God kunnskap om og/eller erfaring med å jobbe som prosjektleder og rådgiver
  • God kunnskap om og/eller erfaring med å jobbe med sikkerhetsfaglige problemstillinger og sikkerhetsarbeid etter sikkerhetsloven, herunder risiko- og sårbarhetsanalyser, beredskapsplanlegging, øvelser mv.
  • God kjennskap til relevant lovverk og forskrifter innen fagfeltet
  • Kunnskap og erfaring med bruk av CIM er fordelaktig og ønskelig
  • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt. Det er nødvendig at du er, eller kan sikkerhetsklareres.

Vi tilbyr:

Vi tilbyr deg en variert og spennende arbeidshverdag hvor du vil bli en del av et solid og ekspanderende miljø som i dag består av rundt 30 dyktige kolleger med en variert og tverrfaglig bakgrunn innen sikkerhet.

I Advansia tror vi på kraften av mangfold og samarbeid i og på tvers av prosjekter, fag, markeder og geografi. Vi utfordrer, støtter og bringer frem det beste i hverandre. Hos oss vil du få hyggelige, engasjerte og dyktige kolleger, og en arbeidsplass med stor takhøyde og et inkluderende arbeidsmiljø.

Vi byr på konkurransedyktige betingelser, tilgang på firmahytter i Sverige, gode forsikrings- og pensjonsordninger, fleksibilitet til å kombinere jobb og privatliv, fem uker ferie samt lønnet fri i romjul og påskeuken.

Vi etterlever verdiene våre; modige, dedikerte, lagspillere.

Interessert i å høre mer? Registrer gjerne din søknad allerede i dag!

Ønsker du mer informasjon, ta gjerne kontakt med vår rekrutterer Marthe S. Richardsen på 971 92 123, eller følg med på https://www.advansia.no/jobbmuligheter hvor vi vil legge ut flere sikkerhetsroller utover høsten.

Om du ønsker å bli bedre kjent med seksjonen sjekk gjerne ut mer info og podcasts i denne linken: https://www.advansia.no/tjenesteomrade/sikkerhetsradgivning

Vi gleder oss til å høre fra deg! Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju fortløpende.

Nødvendig bakgrunnssjekk må påregnes.

Søk stilling

Vis flere stillinger: