Gravemaskin- og lastebilfører

Sonar Bemanning er et bemannings- og rekrutteringsbyrå beliggende på Helsfyr i Oslo. Sonar ble opprettet i 2005 og består i dag av 14 dedikerte bemannings- og rekrutterings-spesialister med mange års erfaring i å finne riktig kandidat til jobben. Vi i Sonar har vi som mål å levere på kvalitet, kompetanse og tilstedeværelse innen bemanning og rekruttering. Dette betyr at alle våre kunder og kandidater blir ivaretatt på en trygg og profesjonell måte gjennom hele rekrutteringsprosessen.

Firma Sonar Bemanning
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vår oppdragsgiver er et solid, passe stort entreprenørfirma i Østlandsområdet med solid økonomi. Firmaet ble etablert i 1994. De tar på seg alle typer oppdrag innen veibygging, grunnarbeider, legging av fjernvarmeanlegg, vann og avløp osv. Firmaet kan vise til en sterk vekst de siste årene og de har konkrete planer for videre kontrollert vekst. De har en moderne og bredt sammensatt maskinpark som de gjerne vil utnytte enda mer og trenger derfor flere dyktige

gravemaskinførere med sertifikat 5 – 26 tonn og en sjåfør med bred erfaring med store lastebiler, deltid

Du bør ha god erfaring og kunne jobbe selvstendig og nøyaktig. Deltid lastebilsjåfør kan gjerne være pensjonert sjåfør som ønsker å jobbe noen timer som sjåfør/konsulent. Videre må du må like utfordringer og å ta i et tak, være selvhjulpen og løsningsorientert og god til å kommunisere. Du vil få en variert hverdag med forskjellige oppdrag, som i hovedsak vil være prosjektbasert. Vi har prosjekter over hele landet, med hovedfokus Østlandet. Ut fra oppdragenes størrelse, vil du være en av opptil 60 mann på et oppdrag som er av variert lengde.

Vi kan tilby en utfordrende og spennende arbeidsdag, hyggelige kolleger, varierte arbeidsoppgaver og konkurransedyktig lønn. Du vil få alle nødvendige kurs for å tilegne deg den rette spesialkompetansen vi trenger.
På grunn av arbeidenes art, må du beherske norsk flytende.

Stillingene er ledig nå og søknader blir løpende behandlet.

Trenger du mer informasjon, ring partner i Sonar AS, Erik Merum på tlf 41 678 670. Du kan også sende søknad til etm@sonar.no

Søk her

Vis flere stillinger: