Miljøhuset GK i Oslo. Arkivfoto

GK signerte med IFS

GK Gruppen har hyret IFS Applications for å integrere forretningsprosesser hos den tekniske entreprenøren.

Det skriver GK Gruppen i en pressemelding mandag.

GK Gruppen, med datterselskap, vil benytte en fullt integrert ERP-løsning fra IFS Applications for å støtte og optimalisere virksomhetskritiske prosesser som service management, prosjekthåndtering, CRM, mobilitet, HR, beslutningstøtte, supply chain og økonomi, heter det i pressemeldingen.

Løsningen vil gi GKs over 3.000 ansatte en løsning for service management og prosjekthåndtering, for alt fra enkle arbeidsordrer til omfattende service- og vedlikeholdskontrakter innenfor flere forretningsområder og datterselskaper

IFS Applications vil på sikt erstatte de fleste av GKs nåværende systemer, skriver GK.

– GK Gruppen har hatt en kraftig vekst, og har i de seneste årene nådd nye deler av markedet. Vi hadde behov for en felles løsning som kunne håndtere arbeidsordrer og prosesser innenfor alle forretningsområdene. Vi tror at den nye løsningen kommer til å være grunnleggende for at vi på en enda bedre måte vil kunne tilby markedsorienterte produkter til våre kunder. IFS Applications gir oss en fullt integrert løsning som gjør at GK kan håndtere storskala tjenesteavtaler og mindre bestillinger for eksisterende bygninger så vel som komplekse installasjonsprosjekter for nye bygninger, med effektiv koordinering på tvers av alle tekniske områder som vil resultere i økt verdi for våre kunder. Den nye felles løsningen kommer også til å legge grunnlaget for digitalisering og effektivisering eksempelvis gjennom mobile funksjoner og tjenester for våre feltteknikere. Vi har også blitt imponert over den dype bransjekompetansen som er blant IFS sine konsulenter, sier Øyvind Monrad-Krohn, CIO i GK Gruppen.