GIS-strateg

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

Firma Multiconsult
FylkeOslo
Søknadsfrist25.08.2020

BLI MED Å FORME FREMTIDENS LØSNINGER INNEN GIS OG BEHANDLING AV STEDFESTET DATA!

Multiconsult er Norges ledende leverandør av prosjektering og rådgivning i bygg- og anleggssektoren. Et viktig satsningsområde for selskapet fremover er arbeidet med digital innovasjon, der det er interessante muligheter både innen operasjonelle forbedringer og i utviklingen av fremtidens produkter og tjenester.

Geografiske informasjonssystemer (GIS) har de siste årene fått en viktig rolle i bygg- og anleggsbransjen. For Multiconsult som selskap har dette vokst frem som et viktig satsningsområde for gjennomføring av komplekse prosjekter innenfor alle våre forretningsområder, og ikke minst med tanke på vår enorme datamengde som vi har samlet over 100 år. Derfor har vi behov for å styrke satsningen med en GIS-strateg som kan vise vei og være med på å løfte utviklingen til neste nivå. Vi trenger deg som kan jobbe for bransjeledende anvendelse av teknologi og stedfestet data på tvers av alle prosjektfaser, slik at vi skaper merverdi i oppdrag og for våre kunder.

Hos oss vil du være en del av et utviklingsmiljø tilhørende avdelingen Digital samhandling og utvikling, i forretningsenhet «Store oppdrag» - en enhet med bransjeledende kunnskap innen prosjekt- og oppdragsgjennomføring for våre største oppdrag. Du vil få en viktig rolle i den videre GIS-satsningen i selskapet, og vil dessuten få muligheten til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige prosjekter som Fornebubanen, Vikingtidsmuseet og Ny Vannforsyning Oslo. Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

ANSVARSOMRÅDER OG TYPISKE ARBEIDSOPPGAVER

 • I henhold til selskapets digitale strategi: Lede forretningsutviklingsprosesser rettet mot gjennomføringen av våre oppdrag basert på GIS
 • Profesjonalisere håndteringen av stedfestet data og GIS-programvare inn mot våre kjerneprosesser internt og i oppdrag
 • Forretningseierskap til GIS-løsning. Styre og koordinere utviklingen av GIS-plattformen basert på forretningsmessige behov og teknologiske muligheter. Være overordnet bindeledd mellom forretning, intern IT og leverandører
 • Sørge for tilrettelegging for utvikling av kompetanse og ferdigheter innen anvendelse av GIS.
 • Jobbe med og mot oppdrag for å forbedre bruken av GIS og stedfestet data, og for utvikling av GIS-løsninger som skaper verdi for selskapet, våre kunder og for samfunnet

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Er du en person med et digitalt hode, er nysgjerrig og nytenkende, og med evne til å jobbe både på et strategisk og operasjonelt nivå? Da kan det være deg vi leter etter.

Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

 • God forståelse for hvordan stedfestet data og GIS-teknologi kan anvendes til å skape kunde- og forretningsmessig verdi
 • Vi tror du er selvstendig og har en sterk gjennomføringsevne, men at du samtidig har gode relasjonsegenskaper og trives med å samarbeide med store deler av organisasjonen
 • Evne til å kombinere fremtidsrettet, strategisk tenkning med forståelse for teknologiske detaljer
 • God kjennskap til eksisterende teknologier og fremtidige muligheter innenfor GIS og GIS-programvare
 • Relevant erfaring og forståelse for bygg- og anleggsbransjen
 • Høyere teknisk utdannelse

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Vi trenger deg på laget.

VI TILBYR

 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter
 • En god balanse mellom arbeid og fritid
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeidere. Derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer
 • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
 • Firmahytter rundt omkring i hele landet

Multiconsult har blant flere målinger vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med seksjonsleder, Truls Martens Pedersen på tlf: 97544122 eller epost: tmp@multiconsult.no.

Søk stilling

Vis flere stillinger: