GIS-analytiker

Asplan Viak er eiet av en stiftelse og du vil derfor erfare at vi har et litt annet verdigrunnlag enn mange av våre konkurrenter. Vi vil at hver enkelt medarbeider skal være seg bevisst at alle våre handlinger setter avtrykk; i nærmiljøet og samfunnet som helhet. I våre løsninger, vårt miljøengasjement, vår tverrfaglighet, våre prosjekter. Vår kultur bygges innenfra og reflekteres utad.
Som et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirma er vi en viktig arena for samfunnsutviklingen. Vi former samfunnet og ser mennesket.

Firma Asplan Viak
FylkeVest-Agder
StedKristiansand S, evt. Arendal
Søknadsfrist14.09.2015

I Asplan Viak gjennomfører vi GIS-prosjekter for offentlige og private oppdragsgivere og bruker GIS som et viktig verktøy for å løse sammensatte plan- og utredningsoppgaver.

Vi ønsker å videreutvikle vårt GIS-miljø på Sørlandet, og søker etter en GIS-analytiker. Du har høyskole- eller universitetsutdanning med kompetanse innenfor GIS. Det vil være en fordel om du har noen års arbeidserfaring innen GIS-faget. Du må ha god kartografisk sans, evne til formidling av fagstoff gjennom temakart og erfaring med bruk av GIS som et analyseverktøy. Det er viktig at du kan arbeide systematisk med store datamengder og har god kjennskap til offentlige forvaltningsbaser. Din kunnskap må kunne brukes både i våre GIS-prosjekt og som del av viktige leveranser inn i større plan- og utredningsoppgave i Asplan Viak.

Du er/har:

  • Analytiske evner og faglig dyktighet
  • God på formidling og kommunikasjon
  • Selvstendig, engasjert og initiativrik
  • Erfaring med ESRI-programvare
  • Relevant faglig bakgrunn, erfaring og godt nettverk

Asplan Viaks kontorer i Kristiansand og Arendal er tverrfaglige planleggings- og prosjekteringsmiljø med mer enn hhv. 50 og 90 engasjerte medarbeidere. Plan og Analyse divisjonen dekker hele spekteret innenfor planlegging; evalueringer, analyser, konsekvensutredninger, kommuneplaner, by- og stedsutvikling, arealplaner, trafikk og transportplanlegging, geoinformasjon og visualisering.

Hos oss får du:

  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med stor mulighet for å påvirke egen arbeidshverdag
  • Konkurransedyktig lønn
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Fleksibel arbeidstid, fem uker ferie i tillegg til fri i arbeidsdagene i påskeuken og fri hele romjulen
  • Studieturer, fagsamlinger og ulike sosiale arrangementer.

Søk stilling

Kontaktperson:
Hans Munksgaard
mob: +47 95 85 68 22

Vis flere stillinger: