Markedssjef Elin Gilje Jakobsen i Gilje Tre.

Gilje Tre bruker Bygg Reis Deg som døråpner

Dør- og vindusleverandør Gilje Tre viser frem de norskproduserte løsningene sine på Bygg Reis Deg.

‒ Her viser vi at vi kan tilby komplette løsninger for dører, vinduer og verandadører til hus, hytte og leilighet. Vi selger ingenting på standen, men bygger merkevaren, og viser både eksisterende kunder, håndverkere og sluttbrukere hva vi kan tilby, sier markedssjef Elin Gilje Jakobsen i Gilje Tre.

Den Rogaland-baserte dør- og vindusleverandøren viser frem hele bredden på Bygg Reis Deg-standen sin denne uken, men hovedfokus ligger på flaggskipproduktet Gilje eXtra, hvor produsenten har lagt til litt ekstra kvaliteter.

‒ Vi er fleksible på lyd og brann, og ytterdørene er bestandige både mot fukt og slitasje. Gilje eXtra-dørene er kjempegode på U-verdi, og en av modellene er nede i 0,58, forteller hun.

Nytt av året er blant annet en innadslående balkongdør og en ny ytterdørløsning hvor de leverer fasadeplater på dør.

‒ Fasadeplatene er levert av Formica, og e veldig gode mot slitasje, sier Jakobsen.

I tillegg til stor interesse rundt produktene opplever også Gilje Tre pågang på den digitale plattformen Gilje Varden og på smarthusløsningen Gilje Sense, som de først presenterte på sist Bygg Reis Deg i 2017.

‒ Og s er vi veldig stolte av at vi kun har produksjon i Norge. Det er det ikke så mange som kan si, legger Jakobsen til.