Geoteknikkrådgiver

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.

Firma Sweco Norge
FylkeViken
StedSarpsborg
Søknadsfrist28.05.2021

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco satser hardt på å bygge opp Norges beste miljø innen geoteknikk og ingeniørgeologi. I Viken møter du et sterkt geoteknisk team som jobber med spennende prosjekter, ofte i tett samarbeid med dyktige fagfolk fra andre Sweco-kontorer. Vi vokser i takt med økende oppdragsmengde, og nå søker vi en stødig geoteknikkrådgiver som kan bidra til å styrke oss faglig og sosialt. Ved vårt kontor i Sarpsborg er vi 48 medarbeidere som arbeider med prosjekter for offentlige og private oppdragsgivere. Vi har et tett samarbeid internt i firmaet, i fagmiljøet, og med øvrige faggrupper i flerfaglige oppdrag. Vi holder til i fine kontorlokaler i Hafslund kunnskapspark ved Hafslund hovedgård i Sarpsborg, men vi flytter høsten 2021 til nye og renoverte lokaler i Stjernebygget med gangavstand til Sarpsborg sentrum.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en del av et sterkt tverrfaglig miljø som er opptatt av å utvikle prosjektene og medarbeidernes kompetanse. I mange av våre prosjekter er geoteknikk ett av flere fagområder. Derfor søker vi deg som trives med å jobbe tverrfaglig slik at vi sammen kan utvikle de beste løsningene for våre kunder. Det er også viktig at du tar ansvar og viser initiativ og at du deler kunnskap og er en god støttespiller for dine kolleger. Faglig utvikling og å nå forretningsmessige mål er viktig for deg. I tillegg analyserer og vurderer du informasjon grundig.

Dette er du allerede skikkelig god til:

  • Du har minimum tre til fem års erfaring
  • Du tar ansvar og få ting til å skje
  • Du viser entusiasme og er positiv i møte med utfordringer
  • Du er åpen for andres perspektiv og deler av egen kunnskap
  • Du er klar over egne begrensninger, men alltid interessert i å utvikle deg
  • Du navigerer i informasjon og gjøre rasjonelle vurderinger

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Geoteknisk prosjektering innenfor bygg- og samferdselsprosjekter
  • Geoteknisk vurdering av områdestabilitet, vurdering av skredområder
  • Planlegging, oppfølging, tolkning og rapportering av grunnundersøkelser
  • Prosjektledelse

Vi lover deg tidlig ansvar og kan også tilby egne karriereprogram for våre tre karriereveier. Programmene inneholder kurs fra ledende kursleverandører i bransjen, og gir studiepoeng. Du kan ta kurs innen prosjektledelse, prosjekteringsledelse, byggeledelse eller SHA og bli sertifisert. Det er også muligheter for fagspesifikke kurs. I Sweco er vi opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø, og derfor tilbyr vi flere faglige og sosiale arrangement til våre medarbeidere. I Sarpsborg har vi et utmerket arbeidsmiljø, med kundenære og engasjerte kolleger som bidrar med høy kompetanse i prosjektene vi gjennomfører. Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og forsikringsordninger, stor grad av fleksibilitet i arbeidshverdagen, samt fem ukers ferie + fri i romjul og påske.

Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Vi behandler søknader fortløpende.

Kontaktpersoner:

Asim Palic

Gruppeleder

+46 4799366157

asim.palic@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: