Geoteknikkrådgiver

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeViken
StedSarpsborg
Søknadsfrist02.11.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco satser hardt på å bygge opp Norges beste miljø innen geoteknikk og ingeniørgeologi. I Viken møter du et sterkt geoteknisk team som jobber på spennende prosjekter, ofte i tett samarbeid med dyktige fagfolk fra andre Sweco-kontorer. Vi vokser i takt med økende oppdragsmengde, og nå søker vi en stødig geoteknikkrådgiver som kan bidra til å styrke oss faglig og sosialt. Du har gjerne et par års erfaring, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke. Vi holder til i fine kontorlokaler i Hafslund kunnskapspark ved Hafslund hovedgård i Sarpsborg.

Hos oss vil du utvikle deg. I Sweco kommer du langt ved å vise entusiasme og være positiv når du møter utfordringer. Som geotekniker i Sweco har du en viktig rolle med å realisere prosjekter som former det velfungerende samfunnet vi er avhengig av hver dag. Hvis du er åpen for andres perspektiv, deler egen kunnskap, navigerer godt i informasjon og gjør rasjonelle vurderinger, har du et enda bedre utgangspunkt. Du er klar over egne begrensninger, men du er alltid interessert i å utvikle deg. Det får du rik anledning til hos oss.

Dette er du allerede skikkelig god til:

  • Du har gjerne 2-3 års erfaring, men kan også være nyutdannet.
  • Ta ansvar og få ting til å skje
  • Vise entusiasme og være positiv i møte med utfordringer
  • Være åpen for andres perspektiv og dele av egen kunnskap
  • Være klar over egne begrensninger, men alltid interessert i å utvikle deg
  • Navigere i informasjon og gjøre rasjonelle vurderinger

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Geoteknisk prosjektering innenfor bygg- og samferdselsprosjekter
  • Geoteknisk vurdering av områdestabilitet, vurdering av skredområder
  • Planlegging, oppfølging, tolkning og rapportering av grunnundersøkelser
  • Prosjektledelse

Vi lover deg tidlig ansvar, en fleksibel arbeidshverdag og kolleger som både inspirerer og hjelper deg. (Og fem ukers ferie + fri i romjul og påske, sosiale arrangementer, goder, og konkurransedyktig lønn). Søknader behandles fortløpende. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev, vi er enda mer interessert i hva du svarer på spørsmålene i søkeskjemaet.

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.

Kontaktperson:

Anders Heramb Ovrid

Gruppeleder

90638666

anders.ovrid@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: