Geotekniker

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 4 400 medarbeidere som er stasjonert på 113 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

FirmaNorconsult
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist08.11.2020

Fagmiljøet geoteknikk i Norconsult består av omtrent 70 geoteknikere i Norge. I tillegg har vi rundt 30 geoteknikere i Sverige, og egne feltavdelinger med borerigger og laboratorium i både Norge og Sverige.

Norconsult Stavanger har moderne kontorlokaler i Jåttåvågen, med avdelingskontor på Tau. Vi utfører tjenester innen areal- og byplanlegging, arkitektur, vei- og trafikkplanlegging, landskapsarkitektur, vann- og avløpsteknikk, miljørådgivning, brannteknikk, bygge- og anleggsteknikk, bygningsfysikk, VVS og innemiljø, elektroteknikk, geoteknikk og prosjektadministrasjon. Kontorene har per i dag over 100 medarbeidere.

Geoteknikkgruppen i Stavanger har sin hovedvirksomhet rettet mot bygg- og anleggssektoren der vi tar oss av alle typer geotekniske problemstillinger, hovedsakelig innen bygg og eiendom, energiforsyning, samferdsel og infrastruktur. I disse dager arbeider vi blant annet med prosjektering av ny hovedvannforsyning til Nord-Jæren og nye brannstasjoner i Stavanger, samt geoteknisk rådgivning knyttet til Bybanen i Bergen, energiforsyningsnettet i Ryfylke og flere bygg- og eiendomsprosjekter i distriktet.

Innen geofagene har vi vekstambisjoner og ønsker å bygge et bredt fagmiljø. Vi søker nå flere geoteknikere (MSc./Phd.) til vårt kontor. Du vil få muligheten til å være med i team som prosjekterer og løser de utfordringer vi til enhver tid har påtatt oss. Du blir med i et slagkraftig, tverrfaglig rådgivermiljø med høy kompetanse og får jobbe med utfordrende og spennende oppgaver.

Et satsingsområde innen geoteknikk i Norconsult er scripting, datavisualisering, 3D-/BIM-modellering og parametrisk programmering. I Stavanger arbeider vi spesielt mot at geofagene i større grad leverer sine premisser i modellbaserte samhandlingsverktøy. Interesse innen disse temaene vil være en fordel.

Som geotekniker på Vestlandet vil du samarbeide tett, både med dine nærmeste kollegaer lokalt, men også andre geofaglige rådgivere regionalt og nasjonalt. Bredden vår gjør at vi i tillegg til lokale oppdrag, bistår oppdrag fra nord til sør i landet vårt.

For oss er det viktig at du:

 • Er kreativ
 • Er engasjert, positiv, initiativrik og motivert
 • Er fleksibel og ansvarsbevisst
 • Er selvstendig, men liker å arbeide med mennesker og fungerer godt i team
 • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Hos oss får du:

 • Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag
 • Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger
 • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi
 • Fleksibel arbeidstid
 • Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat
 • Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift
 • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser
 • Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

Innsendelse av søknad:

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at kun elektronisk innsende søknader vil bli behandlet.

Send søknad

Kontaktperson

Martin Holst

Gruppeleder Geoteknikk

Tlf. +47 48 02 20 35 Send e-post

Vis flere stillinger: