Geotekniker

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeNordland
StedNarvik
Søknadsfrist07.06.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco satser hardt på å bygge Norges beste miljø innen geoteknikk og ingeniørgeologi. Kontoret i Narvik er en viktig del av dette. Her møter du et uformelt og flerfaglig miljø med over 40 hyggelige kolleger som brenner for fagfeltene sine. Sammen med våre kolleger i Tromsø bygger vi nå opp et solid geo-miljø, og vi vil gjerne ha med deg som liker utfordringer og brenner for å skape smarte og bærekraftige løsninger for kundene våre. Du får samarbeide tett med noen av Norges fremste fagpersoner innen geoteknikk. Vi ser for oss at du har et par års erfaring, men vi oppfordrer også deg som er nyutdannet til å søke.

Hos oss vil du utvikle deg. I Sweco kommer du langt ved å vise entusiasme og være positiv når du møter utfordringer. Som geotekniker i Sweco har du en viktig rolle med å realisere prosjekter som former det velfungerende samfunnet vi er avhengig av hver dag. Hvis du er åpen for andres perspektiv, deler egen kunnskap, navigerer godt i informasjon og gjør rasjonelle vurderinger, har du et enda bedre utgangspunkt. Du er klar over egne begrensninger, men du er alltid interessert i å utvikle deg. Det får du rik anledning til hos oss. Vi lover deg tidlig ansvar, en fleksibel arbeidshverdag og kolleger som både inspirerer og hjelper deg.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Geoteknisk prosjektering innenfor bygg- og samferdselsprosjekter
  • Geoteknisk vurdering av områdestabilitet, vurdering av skredområder
  • Planlegging, oppfølging, tolkning og rapportering av grunnundersøkelser
  • Prosjektledelse

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør.
  • Du har gjerne 2-3 års erfaring, men kan også være nyutdannet.

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Jure Kokosin

Gruppeleder

+47 905 95 788

jure.kokosin@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: