Geotekniker

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist16.02.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din fagkunnskap og ditt engasjement i en stilling hvor du sammen med andre skaper gode løsninger. For denne rollen trenger du engasjement og en grad innen geoteknikk. Er du vår nye Geotekniker? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for Geoteknikk Midt og Nord

Som vår nye Geotekniker blir du en del av et flerfaglig miljø av ingeniører, arkitekter og planleggere og du vil bli engasjert i mange interessante og krevende prosjekter. Geomiljøet i Rambøll er bygd opp av 5 avdelinger som jobber med geoteknikk, ingeniørgeologi, tunnel og grunnundersøkelser. Dette inkluderer også et eget geoteknisk laboratorium. Vi er i dag ca 80 medarbeidere fordelt på kontorer i Trondheim, Oslo, Tønsberg, Kristiansand, Bergen, Finnsnes, og Longyearbyen. Arbeidssted for stillingen er Trondheim. Som geotekniker hos oss vil du delta i spennende oppdrag innen bygg, anlegg og samferdsel.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Planlegging, gjennomføring og rapportering av grunnundersøkelser
  • Prosjektering og rådgivning
  • Videreutvikling av faget geoteknikk ved våre kontorer

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Du er sivilingeniør/dr.ing innen geoteknikk
  • Du motiveres av å utvikle gode løsninger for og sammen med oppdragsgiverne våre
  • Du har erfaring fra tradisjonell prosjektering
  • Du er eller ønsker å bli dyktig innen BIM-prosjektering
  • Du har god norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne

I denne rollen vil det være en fordel om du også er engasjert og liker å ta ansvar, og at du trives med å utvikle andre og av å lære av andre. Du liker å jobbe både selvstendig og i team. Vi skal ha tett og god kundekontakt i alle våre oppdrag og søker deg som både er god til å lytte og til å gi tilbakemeldinger.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 16.02.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt Inger J. M. Søreide, avdelingsleder, tlf 90147916 eller e-post inger.soereide@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: