Gausdal Landhandleri satser

Torsdag kl 10 åpnet Gjeisarhaugen storhandelsenter ved innkjøringen til Lom sentrum. Dette er et nytt handelssenter der Gausdal Landhandleri AS og Rema 1000 åpner nye butikker.

Fakta

Gausdal Landhandleri er Norges største byggevareforretning uten kjedetilknytning. I 2008 omsatte virksomheten for 680 millioner og har ca 250 ansatte fordelt på 9 avdelinger.

- Vi ser på Lom og Ottadalen som et interessant område å etablere oss i for en videre utvikling av bedriften. Dette er en langsiktig investering som skal være med på å styrke oss i denne regionen videre. Nedgangstidene gir oss muligheter og en av investeringene denne våren er ny byggevareforretning i Lom. I løpet av en måned så åpner vi i tillegg et nytt byggevarehus på Rudshøgda, markedssjef forteller Audun Skattebo i Gausdal Landhandleri.

Han sier videre at de gjør dette da de er optimistiske på fremtiden og er langsiktige i sineinvesteringer.

- Det vil alltid være oppturer og nedturer og det er viktig å tenke utvikling og å være godt rustet for fremtiden. At markedet er tøffere enn tidligere gjør oss skjerpet til å yte enda mer i tiden fremover, legger Skattebo til.